Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Včera jsem narazila pravým loktem do futer. Nejdříve jsem myslela, že to bude jen "brňavka", ale loket pořád bolel. Tak jsem ruku měla v klidu a moc to nebolelo, ale večer jsem měla v prstech mravenčení a ztuhlou dlaň (že jsem jí nemohla pořádně sevřít). Dnes je to o něco lepší, ale když tu ruku používám, tak opět začne bolet a stále pociťuji ztuhlost dlaně. Když ohnu loket do určitýho úhlu, tak mi to tam pořád bolí. Myslím, že loket není nateklý. Chci se zeptat, zda s tím mám jít k doktorovi, ale abych zase nevypadala jako nějaký hypochondr nebo je to jen naražený. Děkuji.
Chci se zeptat, zda s tím mám jít k doktorovi, ale abych zase nevypadala jako nějaký hypochondr nebo je to jen naražený. Nikdo zde neví, co s loktem máte, rozhodnutí je jen a jen na vás. nebo půjdete k doktorovi řka ptala jsem se na Poradně a řekli mi... nebo ne a pak si budete stěžovat? To jsou někdy dotazy, jak ta Bohdalka... Bude vás to stát 30 Kč, popř. i něco vyrazíte z pojistky, je-li. Umírá se na to?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.