Nejste přihlášen/a.
zdravím ako už viete je nový zákon : ) podľa ktorého nesmieme stahovať z internetu pretože môžme byť obvinený : )
tak čo stahujete ešťe niektorý stále? alebo ste už stým skoncovali a kupujete len originál?
Jaký nový zákon? Na Slovensku? V ČR o ničem nevím... předpokládám, že kdyby něco takového bylo, tak jsem o tom četl na internetu.
Pokud vím, tak v ČR je možné stahovat (nikoliv přes torrenty, protože to současně i sdílíte) audiovizuální díla pro vlastní potřebu. Nezákonné je jejich sdílení (jak už jsem uvedl) a stahování software.
V první řadě bych řekla, že to prakticky nikdo řešit nebude. Těch obvinění by pak musely být desetitisíce, možná i statisíce.
Odnese to nanejhůř jeden člověk, popřípadě několik lidí... Kolik lidí přestalo stahovat a nahrávat kvůli tomu invalidovi co nahrával na internet spoustu filmů a odsoudili ho? Já bych řekla, že téměř nikdo.
Náklady na všechny ty soudy, práci policie a tak dále by astronomicky převažovaly škodu. Když pominu fakt, že ta nevznikne skoro žádná (Spousta lidí, co stahuje by si to jinak nekoupila.. Ergo by nevznikla škoda)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.