Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se podívat do Francie se svým přítelem,ale ne takové ty poznávací zájezdy.
To je rychle sem rychle tam a to je na prd.
Chtěli jsme na vlastní pěst a vůbec nevíme jak a kudy hlavně ubytování atd.
Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti?
Děkuji
Autem, busem, na kole, letadlem? Hotely, ubytovny, kempy, spaní na divoko? Moře, památky, kultura, příroda, hory?
Opravdu se hodí se umět základní fráze francouzsky - pozdravit, poprosit kde najdu to a to, omluvit se že fr. neumim dobřže a jestli umí anglicky... - pak je přístup domorodců výrazně lepší než když se zeptáte rovnou anglicky.
Nic nenechávat viditelně v autě - vykrádají se.
Zrovna jen ten ze zajmu koukam na ceny autobusovych/... a ani se mi nechce verit, ze je to jenom 76EUR (2100Kc). Cesta trva 14 hodin. Nebo primo k dohledani na strankach Student Agency (2050,- Kc)
Jinak jsem zrovna kamaradovi-Francouzovi rikal, jak na Francii hazi vsichni Cesi bobek. Vsichni jezdi pracovat do Anglie nebo Irska a do Francie nikde. Hledal jsem i nejake statistiky, jestli to neni jen muj dojem a opravdu ty pocty Cechu zijic/... jsou minimalni (viz ten XLS soubor pod tabulkou). To i Danu tam zije vice Ve statistikach imigrantu jsme ve Francii nekde uplne vzadu.
Tak jsem se po tom podival a WizzAir uz z CR do Parize neleta a SmartWings leta z Prahy do Parize (De Gaulle) za 3072,- nebo se da s predstihem koupit i za 2 252,-
Děkuji za rady-jen mě nikdo nikdy do letadla nedostane
Mám z něj panickou hrůzu
Tedy noční můry,zdá se mi,že kolikrát sednu do letadla tolikrát to semnou spadne - ještě ani jednou jsem nedoletěla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.