Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpěv = můj život

Od: bublinka* odpovědí: 2 změna:

Ahooj všichni , nebudu nikomu psát pravé jmé no ani věk a ani adresu (žádné podobné údaje ;) ).

Miluju zpěv a nemůžu si pomoc !

Miluju Bruna Marse a říkám že je to můj manžel :) .

Hrozně moc si přeju proslavit se ale nevím jak na to a moc ocením jakoukoli radu.

I návrh na manažera , protože i to je nevyčíslitelně důležité !

Jsem z toho zoufalá a proto vás prosím o pomooooc !

A CHCI PODOTKNOUT ŽE NEODEPISUJU A OMLOUVÁM SE ZA TO ALE VŠEHO SI VÁŽÍM ! :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Jestli jsi dobrá manažer si te najde sám, každopádně jestli zaujímáš přístup, nikomu neodepisuju nikde se neukážu, nikomu nenapíšu, tak do světa moc velkou díru neuděláš.

Jestli se chceš proslavit zpěvem, existuje nespočet možností, všelijaké talentové a pevěcké soutěže v různých městech, nebo stačí prostě youtube, nahrát nějaký cover a pokud jsi dobrá, pak se ti lidi ozvou sami.

Třeba zpívá celá rodina začal opět seriál,,Třeba si Tě někdo všimne,,jako Basikovou..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]