Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde tankujete

Od: daniell* odpovědí: 16 změna:

Je vám to jedno a tankujete i na "No- name" malých benzínkách typu "novák a syn" nebo spíše na "značkových" velkých benzinkách (OMW, Shell, Benzina,EuroOil apod.) nebo takových přidružených benzínkách (albert, Tesco, Makro apod.). Tankujete benzín, naftu. Kde mají podle vás nejlepší benzín, naftu?

doplněno 09.08.14 14:15:

s jaký autem / motorkou jezdíte tankovat?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zztop*
hodnocení

0x

čepuju jak a kde mi peněženka dovolí. Moje auto naštěstí schroupá všelijakou naftu.

paw*
hodnocení

0x
Naftu beru vetsinou u Alberta nebo LUKoil. Kdyz chytnu akci, tak u alberta sleva 3Kc/l a to se pak jezdi :).

hodnocení

0x

Všechny naše auta tankujeme x let u malé benzínky.

Má super cenu, fajn majitele a za celou dobu jsme neměli jediný problém s palivem. Takže radši podpořím jeho než shell a podobné "frenčízisty".

Jinak měsíčně utratíme za palivo cca 30 000,-

eulalie*
hodnocení

0x

Benzín, u Shell, OMW, Silmet, Benzina. Mám vyzkoušené, že na benzín od Shell auto jakoby lépe jelo.

olaf71*

ale jenom jakoby

eulalie*

Ale prdlajs jakoby... doopravdicky :)

olaf71*
hodnocení

0x

jezdím na LPG, tak mě zajímají čerpačky s plynem do 17 kaček.benzín beru kdekoliv kdykoliv jelikož mi stačí za 200 na měsíc a vezmu klidně u šelky za 39 na dálnici

hodnocení

0x
Jezdím na malou benzinku v agropodniku, benzin kvalitní, včera jsem tankoval za 35,90 litr.
Tankuju tam do Škody 105 a Felicie 1.6

meart*
hodnocení

0x

Ahoj, omv, shell, mam je nejbliz. Jeste bliz mam unicorn, ale tam uz nejezdim najedu na tu jejich stavu na nadrz cca o 80 km mene. Fabia 1,2 2007, Felicia 1,3mpi 1998, Daewoo matiz 0,8 2000

repkin*
hodnocení

0x

Benzín:

ze začátku jsem jezdil OMW, poté Shell, ČSAD Hodonín, pak už jen VS Petrol (stejné ceny i dodavatel jako ONO), na ONU jsem byl celkem 1x :)

Naftu:

zatím jednou na Shell (nějak se bojím :) )

doplněno 10.08.14 21:37:

Co ta Verva Diesel z Benziny, je to dobré? lepší? nebo obyč?

hodnocení

0x

Pouze Tank ONO,N 95 za 34,5kč, a E 85 za 24,5

V minulosti když byl ropák tak taky na Onu a RO Lando v Kauflandu!

jmhad*
hodnocení

0x

Agip na kreditku kde mám slevu 3 %,tedy cca korunu

hodnocení

0x

EURO OIL alias ČEPRO naftu bez bio složky...

osel59
hodnocení

0x

Pouze ONO - benzin do Felicia MPI a Fofd Ka. Nikdy nebyl ani náznak problému.

hodnocení

0x

Po testu benzínů 95 oktanů ve světu motorů se potvrdilo to, co jsem pozoroval už dlouho - nejlepší benzín (s nejlepší mazivostí) mají Agip a Benzina. Takže tam teď nakupuju.

hodnocení

0x

S 6 MPS a ST205 kdekoliv, kde maji B98, se Speed Triple a 990SM vsude, krome Euro Oilu, Ono, Alberta a no name a se vsim ostatnim kdekoliv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]