Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film o opicích

Od: kucharinka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, hledámu vás radu ohledně filmu o opicích. Babička ho jednou viděla a už nekolik let jej hledáme, ted se obracím na vás, moc vás prosím, pommozte mi, jestli jste tento film někde nezahlédli nebo neznáte název prosím. Znám jen nerozsáhlý popis. Bylo to o opičkách, které jsou hledány, ti llidé, kteří je hledají jim chtějí ublížit, tomu se ale snaží zabránit nějací ošetřovatelé nebo kdo to byl a tak je sledujjí. Opicím se dostanou d rukou věci jako rtěnka, bylo to prý velmi vtipné, když si opice mazala pusu rtěnkou, více toho nevím, vím, je to málo, ale kdyby vám to něco říkalo, prosím vás moc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

já si pamatuji na tohle téma jen Hanuman,běželo to an čt1 a byl to krásný film i občas úsměvný,tak i kdyby to nakonec nebyl on,doporučuji.

kucharinka*
hodnocení

děkuji mnohokrát, zkusím :)

doplněno 09.08.14 12:52:

csfd.cz/... tento myslíte? :)

lucie*

jo,jo:)měl by to být on,ono je to i někdy vtipné a i dojemné jak jsou ty opičky ve světě lidí.

osel59
hodnocení

0x

Řekl bych krásná komedie "Stát se opiicí". Mám ji ještě na VHS.

csfd.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]