Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevim si rady

Od: blazad odpovědí: 4 změna:

Dobrý den ,mám dotaz a nevím odpoved můžete mi poradit.Jde o problem kterymě tíži .Měla jsem práci hlídaní dětí ,ale bylo to bez smlouvy ,a jeste my nebyli zaslany peníze ,Včera jsem mluvila stou dotičnou ktera mě má vyplatit za praci.Řeklami žeto poslala ,ale stím spusobem ,že přes Českou spořitelnu ,na poštu ,a to že domů mě peníze příjdou složenkou já učet nemam .Jde to tak udělat ,slišela jsem otom poprvé žeto tak jde .Diky za odpověd

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jsjsjs
hodnocení

0x
samozrejme ze to tak jde. Priste ale sepiste smlouvu. Vse bude jednodussi. Proc nevyplati v hotovosti? Dle meho nazoru vami popsany postup je jen vymluva a natahovani... proc se drbat se slozenkama kvuli par stovkam kdyz je snazsi sahnout do srajtofle.

cuca*
hodnocení

0x

Tak, jde to, ale podle mě je to také výmluva. Přeji

i vam, abyste to z te dotycne dostala.Jinak pro priste, pokud to bylo hlídání jedné osobě, myslim ze jste hlidala deti u jedne rodiny, ne pres nějakou pochybnou zprostredkovatelku, nechte si platit za hodinu na ruku. ne az po nejake době.

hodnocení

0x

Mi se nejvíce líbilo, když mě maminka dětí ihned vyplatila na ruku. A tatínek se nabídl, že mě zaveze domů. ;)

iz*
hodnocení

0x

Peníze sice lze posílat různými způsoby, ale tady tomu moc nevěřím. Nemáte-li smlouvu, nemáte jak prokázat, že jste pro dotyčnou pracovala, že Vám něco dluží ... Příště jedině se smlouvou nebo si alespoň nechte zaplatit hotově před začátkem hlídání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]