Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zamaskovat křivý nos?

Od: sbggxcgvdf odpovědí: 7 změna:

nemáte nějaké nápady? vím že to zní divně ale kdyby náhodou jste něco měli...:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nos je výrazný prvek obličeje, tak ho těžko zamaskujete - snad plastickou operací.

Nebo odvést pozornost od nosu jinam a vyrobit si např. pěknou jizvu na tváři - to si potom nosu už nikdo všímat nebude . Zdravím!

P.S. A trochu by snad pomohly brýle (třeba sluneční).

hodnocení

0x
Nelze. Jen srovnat chirurgicky. Ale pokud jste muž, nedělejte to. Mám ho křivej po bouracce od 18 a nevěřil byste jak na to ženský letí. Asi nějaká asociace či co.

hodnocení

0x

Zamaskujte ho tak, že z toho uděláte přednost. Křivý nos nemá každý. ;)

sdvsdr
hodnocení

prave že jsem holka a tak mě to docela mrzí ještě k tomu když ho mám velký:/

janm*

Viděl jsem pár žen, které si nechali nos spravit, a řeknu Vám před tím jim to slušelo víc, bylo to "zvláštní" pěkné, pak už jen obyčejné jako u každého druhého. Každý jsme jiný typ a zvláště u žen je škoda, že místo toho "aby jím byly" "stylizují se do někoho jiného" a tím si škodí na kráse, buďte svá :)

Třeba herečky Polívková a Babakova se mi líbí a jaký je mají...

iz*
hodnocení

0x

Nic nemaskujte! Naučte se dobře líčit, zvolte vhodný účes a z nosu udělejte svou přednost. Např. takhle ... nebo takhle ...

Zkuste se podívat na některé filmy s Barbrou Streissand. Mně nikdy nepřišlo, že by měla velký nos, až jsem o tom dočetla ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]