Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za věc

Od: stribrnak* odpovědí: 15 změna:

Zdravím lidé,dokážete někdo určit věc na přiloženém obrázku,kolega mi to dal,abych se na to optal zde.

předem díky

S

Co je to za věc

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Zapalovač?

doplněno 12.12.12 19:26:

Případně zkus kolegu nasměrovat - lighters.estranky.cz/...

;)

doplněno 12.12.12 23:13:

Tak to vypadá, že Ernie uhodil granát na zápalník...

:-D

stribrnak*
hodnocení

já sám nevím,ale na zapalovač to nevypadá,jelikož navrchu je dost velký otvor,napadlo nás,jestli to třeba nesloužilo třeba jako zásobník na střelný prach,prostě nevíme.,

Ještě detailní fotku toho otvoru

doplněno 12.12.12 18:59:

a dej k tomu něco, třeba minci

ladaadal*
hodnocení

0x

Nemá to díru na knot, jako nějaká kapesní petrolejka? Taky jinak nevím.

stribrnak*
hodnocení

Jinou fotku nemám,otvor to má kulatý cca jako cigáro,snad na ten knot,mohla by to být ta petrolejka snad,má to po obvodě zevnitř zarezlý závit,víc jsem nezjistil

doplněno 12.12.12 19:16:

celá ta věc je veliká jako krabička cigret

gitta*

když jsem tu fotku zblejskla poprvé připomělo mi to granát takovej ten hodně starej, ale ty byly delší a větší...takže se klonim k zapalovači a nebo "prehistorické" baterce

hodnocení

0x

Granát

doplněno 12.12.12 19:57:

Popis

doplněno 12.12.12 19:58:

Ne ten stejný, samozřejmě, ale velikost by odpovídala

Co je to za věc #2
gitta*

že bych to trefila? O_o Děda to kdysi sbíral, ale to bylo trochu větší než krabička cigaret...

Tady k tomu píšou: Délka granátu 92 mm Průměr granátu 47,2 mm Krabička cigaret má 90x55doplněno 12.12.12 20:24: Navíc k tomu mému odkazovanému-ještě tam píšou toto:Po vypuštění granátu z ruky odskočila čepice s uzávěrkou, tím se uvolnily napjaté konce bicího pérka a píchly do sloze zápalek.To odklopené víčko by mohla být ta čepička. Šroubení uvnitř by svědčilo o tom, že tam byl zašroubován zápalný mechanismus. Takže je to na 99% handgrenade. Jiný typ ovšem, než jsem našel...
gitta*

Occamova břitva - nejednodušší vysvětlení je většinou to správné. Na první pohled mi to připomnělo granát tak si myslím, že to tedy bude asi granát :D

ladaadal*
hodnocení

0x

A hele, opravdu to tak vypadá, tak to bych do toho nikdy neřekl.

hodnocení

0x

Jak je to velké? *sok*

stribrnak*
hodnocení

děkuji všem za příspěvky a přikládám ten druhý obrázek,mě to pořád na granát nevychází,

S

Co je to za věc #3

Ten vršek se kolem hrdla otáčí?

doplněno 13.12.12 19:33:

Tamto jakoby pidikladívko drželo tu záklopku v zavřeném stavu zřejmě. Tak co to může být? *nevi*

stribrnak*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]