Nejste přihlášen/a.
Čau nevíte, proč když mám na datoidu kredit tak proč jede s premium účtem pomaleji než na free. Stahuji pouze jeden soubor!
A jestli jo tak jak?
Není mi jasné, kolik jich chceš stahovat, jedná se snad o rychlost přenosu ne? Mám kredit, stáhnu tedy o hodinu dříve, tedy rychleji než předtím, takto to funguje všude. Na ulož.to si zaplatím kredit a stahuju rychle. Když ho nezaplatím, stahuju free, tedy pomalu, ale ani na jednom třeba 2 filmy naráz. Otázku jsem tedy nepochopila.
Jedná se o to jakoto, že je free rychlejší než premium.
Protože jsem včera dělal test Stahnul jsem přes free (trefil jsem na volný slot) soubor který měl pod 1GB. Stahoval jsem to 1 hodinu.
Poté jsem Stáhnul ten samý soubor akorát že z premium a to se mi stáhlo za 3 hodiny.
Proč to takhle je?
Já nějak nechápu proč by si někdo stahoval přes placenej účet ten samej soubor kterej už má staženej zdarma, pokud by se nejednalo o lepší kvalitu?!?!?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.