Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Datoid premium

Od: honzous* odpovědí: 4 změna:

Čau nevíte, proč když mám na datoidu kredit tak proč jede s premium účtem pomaleji než na free. Stahuji pouze jeden soubor!

A jestli jo tak jak?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dafina*
hodnocení

0x

Není mi jasné, kolik jich chceš stahovat, jedná se snad o rychlost přenosu ne? Mám kredit, stáhnu tedy o hodinu dříve, tedy rychleji než předtím, takto to funguje všude. Na ulož.to si zaplatím kredit a stahuju rychle. Když ho nezaplatím, stahuju free, tedy pomalu, ale ani na jednom třeba 2 filmy naráz. Otázku jsem tedy nepochopila.

honzous*
hodnocení

Jedná se o to jakoto, že je free rychlejší než premium.

Protože jsem včera dělal test Stahnul jsem přes free (trefil jsem na volný slot) soubor který měl pod 1GB. Stahoval jsem to 1 hodinu.

Poté jsem Stáhnul ten samý soubor akorát že z premium a to se mi stáhlo za 3 hodiny.

Proč to takhle je?

Já nějak nechápu proč by si někdo stahoval přes placenej účet ten samej soubor kterej už má staženej zdarma, pokud by se nejednalo o lepší kvalitu?!?!?

dafina*

Dělal si jen test víš, ale ted jsem ho pochopila, opravdu se jedná o rychlost stahování. Takže bych rovnou stahovala free.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma datoid

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]