Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Začala jsem psát povídku na italskou renesanci a potřebuji dvě jména pro dívky.
rok 1505. Můžou být buď italské, nebo španělské, nebo prostě taková, která se používala. Na internetu jsem jich pár našla, ale moc se mi nelíbila.
Předem děkuji moc za odpověď.
Vanča.
Dobrý den, ještě upřesněte, zda má jít jen o jména nebo i příjmení (patrně šlechtický rod) a zda jsou obě původu šlechtického a stejné národnosti. Zdravím!
doplněno 01.07.14 08:55:Jedna bude Bianca a druhá bude Francesca - a basta .
Tak tady velký pozor. Bianca je jméno španělské a Francesca je jméno italské. A patrně to budou sestřičky z jednoho italského rodu, které si jdou po krku. Proč? Protože je jasné, že Bianca má španělského tatínka a tedy jiného, než má Franceska. No, a na tom bych to celé postavil - intriky, boj o moc a majetek, nenávist, úklady a vraždy i romantika. A nezapomeňte ponechat otevřený konec, aby mohlo být pokračování (až si ho čtenářská obec vyžádá).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.