Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvě růže v jedné váze - pověry

Od: cari odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, nikdy jsem nebyla pověrčivá, ale nedávno mě něco rozhodilo. Dostala jsem dvě růže - nezávisle na sobě, každou v jiný den. Tu jednu jsem už měla doma ve váze, a tu druhou jsem o den později přidala. Pak mi ale kamarádka řekla, že se to nemá dělat - mít dvě růže v jedné váze, protože se dávají na pohřeb. Růže jsem pak rozdělila, ale stejně mám špatný pocit. Nevíte, váží se k tomuto nějaké pověry? Děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cuca*
hodnocení

0x

Pověry jsou a budou.Dvě

ruze v jedné váze bych neresila, pokud nepatří k sobě, nejsou svazane.Prostě sudy pocet v kytici pohreb, lichy slavnostni udalost, narozeniny, svatek, atd

.Vstavate kazde ráno pravou nohou? Nešlapete po křižicich se sparach na dlazdicich? Desi vas patek 13.?Ne? Tak nereste ani tu vázu :)

cari
hodnocení

Děkuji Vám, trochu se mi ulevilo. :)

hodnocení

0x

Nic se k tomu neváže - prostě sudý počet květů je obvyklý v pohřebních kyticích. Nezatěžujte se hloupými pověrami; růže bych dala do jedné vázy a k nim přidala ještě nějaký jiný vhodný květ. :)

cari
hodnocení

Děkuji Vám :)

hodnocení

0x

Není to pověra, je to pravidlo:

pritelkyne.cz/...

cari
hodnocení

Děkuji. Měla jsem jen strach, aby to nepřineslo nějakou smůlu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]