Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nikdy jsem nebyla pověrčivá, ale nedávno mě něco rozhodilo. Dostala jsem dvě růže - nezávisle na sobě, každou v jiný den. Tu jednu jsem už měla doma ve váze, a tu druhou jsem o den později přidala. Pak mi ale kamarádka řekla, že se to nemá dělat - mít dvě růže v jedné váze, protože se dávají na pohřeb. Růže jsem pak rozdělila, ale stejně mám špatný pocit. Nevíte, váží se k tomuto nějaké pověry? Děkuji za odpověď.
Pověry jsou a budou.Dvě
ruze v jedné váze bych neresila, pokud nepatří k sobě, nejsou svazane.Prostě sudy pocet v kytici pohreb, lichy slavnostni udalost, narozeniny, svatek, atd
.Vstavate kazde ráno pravou nohou? Nešlapete po křižicich se sparach na dlazdicich? Desi vas patek 13.?Ne? Tak nereste ani tu vázu ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.