Nejste přihlášen/a.
potřebuju poradit, na jakých stránkách si zařídit prodej zboží. Nejsem obchodník, jen prodávám co jsem dostal, koupil a už nepotřebuju. Nebudu prodávat od jednoho druhu zboží tisíce kousků, ale vždy jeden, popřípadě víc, když budou shodné. Takže asi normální eshop ne. Mě se líbí stránky webgarden. A ještě by bylo nejlepší že by si zboží mohl dát do nákupního košíku jako normální eshop, a po objednání by se automaticky dané zboží smazalo.(To asi nikde nemaj)
A jak je to se zárukou?
Pokud potřebujete občas něco prodat, potom například na: aukro.cz, bazar.cz a podobně..Nemusíte mít vlastní stránky, které tak jako tak nikdo nenavštíví...nedostatečná návštěvnost pro šanci něco prodat...
Sice si ze setrvačnosti udržuji vlastní stránky, ale na těch není šance něco prodat. Pro tyhle účely používám Aukro, ke mám možnost si vybudovat určitou reputaci, ať už jako prodejce nebo kupující. Záruka je taková, jakou si jako prodejce určím. Třeba taky žádná. Důležité je jasně napsat podmínky prodeje, způsob a cenu dopravy a způsob platby. Pak je to i pro kupujícího závazné.
doplněno 30.06.14 20:54:Já zase používám výhradně Aukro, protože tam mám možnost si obchodního partnera prověřit. Jak je to na různých bazarech nevím. A na svých osobních stránkách inzeruji pár věcí, u kterých je mi jedno, jestli se prodají nebo ne, už pár let. Zatím se nenašel jediný zájemce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.