Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás.
Chtěl bych si udělat nějaký seriozní IQ test nejlépe on-line na internetu. Tak se Vás ptám, sdělíte mi nějaký dobrý tip na kvalitou slušný IQ test na internetu?
P.S. Nejlépe freewareový ( ZDARMA )
Děkuji mnohokrát.
Strongman.
Já jsem si udělala ze zvědavosti tento iq-testuj.cz/... Stojí 100,- . Mě vyšlo 139. Makovice
Zdarma je třeba iqtestzdarma.cz/...
Mně vyšlo 116.
doplněno 12.12.12 15:08:Ještě třeba testpark.cz/...
Stačí do Googlu zadat "iq test zdarma", je jich dost.
jsem taky četl názor, že když uspějete v IQ testu, pak to znamená pouze to, že dokážete uspět v IQ testu. Inteligencí je prý snad deset různých druhů a testy jsou obvykle zaměřené hlavně na inteligenci matematickou, protože ta je najnápadnější a taky nejjednodušší. Matematické IQ ale v životě zas tak moc nepotřebujete. Vidíte to, když čtete noviny. I chlap s vysokým IQ múže být úplný blb, protože vysoké IQ a úplná blbost se navzájem vůbec nevylučují.
Chcete-li znát skutečnou výši Vašeho IQ,dostavte se na testování Mensy (www.mensa.cz),jejich testování je jediným opravdovým ukazatelem Vašeho IQ.
Ok, tak díky. Zkusím nejdříve ty on-lineovky a pak se třeba rozhodnu jít dále. Vím, že inteligence, není pouze " jedna " IQ, ale například se zmiňuje i emoční inteligence EQ, která je " pro život " daleko podstatnější, než IQ.
Ale chci podstoupit iq test pouze ze zvědavosti, ale nadchly mě k tomu mé výsledky psychotestů na profesionálního řidiče ( řízení všeho, co má kola, motor a jezdí po silnici), kde mi v praze na prestižním středisku pan profesor sdělil lehký nadprůměr, samozřejmě tyto testy jsou o osobnosti, rychlosti a strategii myšlení, paměti a přesnosti ... Tak mě výsledek mile potěšil a rád bych se " měřil " dále
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.