Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zjisteni rodinneho stavu

Od: alenba777* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. Mám podezření že je přítel ženatý. Do OP už se toto neuvádí. Kde to lze zjistit? Jako bylo dříve v OP "rozvedený" atd... Řeknou mi to někde? Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Neřeknou, musíte si promluvit s přítelem.

hodnocení

0x
Nebo si zahrát na průzkumníka a zkusit najít oddaci list.

hodnocení

0x

Zkusil bych matriku. I kdyz kdovi zda se se mnou budou bavit, kdyz jsem vlastne cizi osoba:-/

hodnocení

0x

Dobrý den, skuste pošťáka Ondru z České televize z pořadu Pošta pro tebe, že chcete poděkovat jeho manželce...

ivik*
hodnocení

0x

Je to pro vás přítel,když o něm nevíte tak zásadní věc?Podle mě,jestli vám to neřekl,tak je to lhář a takového přítele bych nechtěla...:(

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, můžete snad u přítele prohledat prsty na rukou a když tam bude prstýnek nebo otlak po prstýnku, tak budete vědět hned více. Další možnost je, že ho požádáte o ruku - a podle jeho reakce to poznáte. A jinak se mu podívejte přímo do očí a položte otázku. Zdravím!

aaella*
hodnocení

0x

Pokud Váš přítel vlastní nějakou nemovitost (byt, dům, pozemek), mrkněte do katastru nemovitostí, zda je tam uveden sám či zda to má v SJM (společné jmění manželů). Lze to i na www.cuzk.cz, znáte-li číslo popisné či parcelní. Samozřejmě, toto hledisko není stoprocentní, jen orientační, neboť v katastru může být nemovitost vedena i na jednoho z manželů, což znamená, že Váš přítel může vlastnit dům či byt, může tam být uveden pouze on, jako výlučný vlastník, a přesto může být ženatý. Jak říkám, je to jenom orientační pomůcka.

fido*
hodnocení

0x

chcete radu do života? Ne, že bych uměl radit, ale Váš přítel za moc nestojí, když mu nevěříte. A to at máte či nemáte pravdu. Tohle je začátek velmi špatného vztahu, když už tu je nedůvěra. Vím, že je to běžná věc, ale kdybych se na svou partnerku nemohl 100% spolehnout stál by můj život za prd. Když bude nedůvěra ve vás, pak ji přenesete na své děti ... to není dobré pro život ...

2kedar*
hodnocení

0x

Pokud máte k sobě tak malou důvěru, tak je to hooodně špatné a o něčem nedobrém to svědčí. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]