Nejste přihlášen/a.
Zdravím, je mi 15 a chtěl bych někomu k narozeninám něco přes alzu takže to musím já aby to bylo tajemství. Např. Mob. telefon, flashdisk? Předem díky.
A proč bys nemohl? Nikde se při objednávce neptají kolik ti je let a hlavně si za své peníze můžeš kupovat co chceš, tedy pokud to nebude barák nebo auto Zaplatit to stejně nejspíš půjdeš k platebnímu automatu a pak si počkáš u výdeje na zboží a nikdo se vyptávat nebude. Objednáno, zaplaceno, vyzvednuto, hotovo
A máte někdo zkušenosti ohledně placení v alza boxu? U alza boxu to platím přes internet a nebo u automatu alza box?
Teď přesně nevím, co je myšleno tím alza boxem? Já si při objednání zboží vždy zaškrtnu, že platím v hotovosti na prodejně a pak jdu v Alze k platebnímu automatu (to je alza box?), tam zadám číslo objednávky vložím do něj peníze, vyjede lísteček a jdu čekat na výdej zboží až vyvolají moje číslo.
doplněno 08.08.14 14:40:Už to vidím ten alza box, to je ale asi nějaká novinka. Tak tam se jen naťuká číslo objednávky a otevře se box se zbožím, ale platba musí být pouze předem.
Ano můžeš
Je to jako bankomat, naťukáš tam to číslo co ti poslali mailem (tuším, že je to číslo objednávky), pak ti to napíše, kolik to po tobě chce peněz, ty je tam dáš (ideálně přesně), ono ti to vrátí a vyjede lístek, s tím budeš čekat ve frontě, mezitím to tam někdo přinese a ty si to vyzvedneš. Alespoň to je má zkušenost z Brna.
doplněno 08.08.14 14:40:Na video nekoukám, když mám zapnutý skype, tak se mi to seká. Jak říkám, v Brně tam dáš číslo objednávky, hodíš peníze, vyjede ti lístek, s tím jdeš k pultu, tam ti to chlápek přinese, skontroluje, že máš správnej lístek a jdeš dom. Jestli to někde vyjíždí přímo z toho "automatu" nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.