Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je špatné si psát deník? Kam ho popřípadě schovat, aby ho nikdo nenašel? Děkuji za rady
Já si kdysi psala. Začalo to na základce, kde jsem psala, jaké známky jsem dostala ve škole, pak o prvních klukech, pak co bylo v práci , pak jsem ještě chvíli psala, když už jsem chodila s mým teď už manželem, ale pak jsem už skončila a všechny jsem rozstříhala a hodila do popelnice. Měla jsem je normálně zařazené v knihovně. Kupovala jsem si sešity v tvrdých deskách, ty hřbety sešitů byly různobarevné a tak se to mezi těmi ostatními knihy docela schovalo. Ale přesto RADĚJI jsem je zlikvidovala, aby manžel si to nepřečetl. Ale abych řekla pravdu, tak aspoň některé jsem si mohla nechat, teď docela lituji, ráda bych si přečetla, jaké starosti jsem měla jako třeba dvanáctka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.