Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je špatné si psát deníček?

Od: paja4 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, je špatné si psát deník? Kam ho popřípadě schovat, aby ho nikdo nenašel?:) Děkuji za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

v době psaní blogů a každého prdu na facebooku na tom nic špatného nevidím :)

schovky doma musíš znát nejlépe sama, já bych volil zaheslovaný blog nebo soubor v PC.

hdow
hodnocení

0x

Jednou ho stejně někdo najde a budete litovat.

sanko
hodnocení

0x

Deniky se ale píšou od toho abi je někdo čet ne?

ritabelgique*
hodnocení

0x

Já si kdysi psala. Začalo to na základce, kde jsem psala, jaké známky jsem dostala ve škole, pak o prvních klukech, pak co bylo v práci , pak jsem ještě chvíli psala, když už jsem chodila s mým teď už manželem, ale pak jsem už skončila a všechny jsem rozstříhala a hodila do popelnice. Měla jsem je normálně zařazené v knihovně. Kupovala jsem si sešity v tvrdých deskách, ty hřbety sešitů byly různobarevné a tak se to mezi těmi ostatními knihy docela schovalo. Ale přesto RADĚJI jsem je zlikvidovala, aby manžel si to nepřečetl. Ale abych řekla pravdu, tak aspoň některé jsem si mohla nechat, teď docela lituji, ráda bych si přečetla, jaké starosti jsem měla jako třeba dvanáctka.

buss
hodnocení

0x

Kdysik jsem si psal, teď jen důležité věci co bylo do diáře. Díky deníku jednoho pána vím, co se zde dělo za války.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]