Nejste přihlášen/a.
Zítra je zase škola a já už mám celej den kopřivku z toho, co nastane zítra. Člověk by očekával, že když je na gymplu, už bude od lidí očekávat nějakou inteligenci. Bohužel ne. Všechno bylo v pohodě, já jsem se sice s děckama ze třídy moc nebavil a nemám potřebu se s nima kamarádit Bylo to v pohodě. Vše to začalo když se mi před dvěma týdny udělalo špatně a mamka si pro mě přijela do školy, samozřejmě přišla až do třídy, nemám jí to za zlé. Ale je hodně mladá a taky překrásná, takže hlavně kluci na ni čuměli. Jeden spolužák na FB mi pak napsal, měl jsem zrovna bohužel slabou chvilku, a tak jsem mu napsal vlastně vše - že mě mamka měla ve 14 letech, borec kterej ji to udělal od ní utekl a tak. Ten zmetek to stihl všem rozkecat a po týdnu když jsem se vrátil do školy, mi to pěkně osladili, ano, dalo by se to nazývat šikanou. Neustále mě slovně napadají. Nejčastěji na mě vytahují mamku, potom ví že jsem opravdý velký fanoušek Applu (mám od nich iMac, MacBook, iPhone i iPad) takže tyto věci na mě používají a pořád omýlají.
"Tak co, jakej je to pocit když nevíš kdo je tvůj otec?"
"Tvoje matka je dobrá, určitě ti taky roztáhne nohy abys ji mohl vojet, nechceš mi ji půjčit?"
"Kdy si zas koupíš něco od jablíčka?"
"Do tvé matky bych rád dal kousek sebe, hezky zezadu za vlásky..."
A další. Jsem rozhodnutej ty 3 nýmandy zničit. Nechci to říkat učitelce, budu vypadat jako práskač a stejně se asi moc nestane. Přejdu do protiútoku a hodně tvrdýho za to, že si celej tento týden brali do huby moji matku. Ještě však nevím, jestli je mám zlískat, nebo je zničit "politicky" nemlátit je, ale zároveň jim ublížit psychicky.
Renno, vyprdni se na ty kok...y. To je klasika, když chce nekdo někoho ponizovat a urážet, tak to zkusí pres mámu. Oni vědí, ze ti tim ublíží, a o tom jim jde. Ze se nastves. Jako chlap bys jim mel rozbit hubu, postavit se jim, ale budou-li spolužáci v přesile? Co pak? Někdy pomáhá ignorace, to zase naštve spolužáky. Oni čekají nějakou tvoji reakci a ono nic.
Obvykle sem píše přímo nádherná, mladá, dokonalá, úspěšně podnikající matka, zajímavé, že se dnes "vtělila" do syna..
Já prostě nevěřím, že by na gymplu byli takoví troubové.. Možná někde na učňáku.. ale to matka vědět asi nemůže, tak si může i vymýšlet..
doplněno 01.03.15 23:47:Omlouvám se, pokud to není Váš případ, ale docela pravidelně se tu objevuje matka a syn - oba shodně neustále prohlašují, že - ona ho měla ve 14ti, jakožto velice úspěšná podnikatelka mu dopřeje každou elektroniku, a vpodstatě všechno, synek jí bezmezně miluje a kupuje květiny..... no je to trochu přehnané..
Pokud se opravdu takový mamlasové najdou na gymplu, tak je jednoduše ignoruj - očividně jsi ani předtím neměl žádné super kámoše, tak tě nemusí zajímat, co si o Tobě myslí teď..
A co jsi čekal? Možná to, že by jsi měl jít na nějakou bezva školu a vyučit se spisovatelem. Růžové knihovny jsou stále v kurzu. A také by sis měl napravit své sebevědomí. Sebevědomý člověk ví, že je dobrý a nemusí pořád ňafkat, jaký je dobrý a co má a co dokázal. Nemusí! Ví to!
No je to poučení pro příště, nikomu se s ničím nechlubit. Já osobně bych jim to oplácel psychicky než fyzicky. Prostě na blbou otázku, blbá odpověď. Však ono je to pak přejde.
doplněno 02.03.15 20:06:No mě se třeba stalo, že dvě holky, které o mě stály za mnou přijely do práce, abych se rozhodl s kterou budu něco mít. A jeden blbeček od nás z práce mě to hrozně záviděl, pořád za mnou lezl, chvíli jsem to trpěl, pak jsem si šel stěžovat majiteli firmy a byl klid. Akorát už jsem na toho blbečka od té doby alergickej. Proto se mu snažím vyhýbat jako čert kříži. A mám pokoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.