Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tom Hiddleston-jak je to s žádostí o autogram

Od: janef odpovědí: 1 změna:
Ahoj všichni, narazila jsem na malý problém.
Nedávno jsem sebrala odvahu tomuto britskému herci napsat o autogram. Na jeho oficiálních stránkách jsem se dočetla co a jak, mimo jiné také, že mám přiložit mezinárodní odpovědku (jak jinak, že?). Vesele jsem si dopis odeslala, ale to, co jsem se dočetla dnes, mi úplně zkazilo náladu.
Na webu Hamilton Hodellu se najednou objevilo, že mezinárodní odpovědky nejsou akceptované. Polilo mě horko, jsem docela zklamaná :/, avšak na oficiálních stránkách herce je pořád žádají.
Tak jak to sakra je? Pokoušel se taky o žádost o autogram Toma někdo? Mohl by mi někdo zodpovědět tuto otázku? Budu ráda :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mrklus*
hodnocení

0x

A co třeba se podobně zeptat tam, kde se píše to, o čem tu píšeš. Snad tam je alespoň nějaký email.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]