Nejste přihlášen/a.
Já sem si k vysvědčení přála tablet, ale tata řekl že mi ho dá když budu mít samé jedničky, ale já měla jednu dvojku a tak mi ho nechce koupit tak sem se rozhodla že si ho koupím sama .
Když sem to moje rozhodnutí řekla mamce tak mi vynadala ať si šetřím spíš na výlet že potřebujou každou korunu, a tak nevím jestli ji mám poslechnout nebo si to mám objednat ...
Co byste mi poradili vy? Za každou radu děkuji
Dobrý den, jak se říká, tak maminka a režisér mají vždy pravdu. A maminka zná hodnotu peněz určitě více, tak to vidí reálněji, než Vy, která touží po zbytné věci. Nebo na ten výlet nechcete a raději si budete hrát s tabletem? Zdravím!
doplněno 28.06.14 09:10:Maminka asi ví, proč si nemůžete dovolit vše. Tak to respektujte a s tabletem počkejte, ať ji nezlobíte.
A ten tablet přinese možná až Jéžíšek .
Doporučil bych ho zatím nekupovat. Měli jste nějakou dohodu a tu jste nesplnila a tak vás chtějí rodiče za nesplnění trochu potrápit. Pokud si ho nyní koupíte, tak veškeré výchovné prostředky selžou a nebude se jim to už z principu líbit. Prostě počkejte a kousíte si ho o něco později až to trochu "vychladne", protože to za ty problémy s rodiči nestojí. Možná, že matka nadávala jen na oko a tablet už je na cestě.
Téda, takový krásný vysvědčení, snad není taťka typ člověka, co musí mít vše stoprocentní a co je míň, to je neúspěch. Jinak dohoda je dohoda. Na druhou stranu - tablet jsem podědila po bratrovi a že by to bylo něco bůchví jak skvělýho bych neřekla. Jestli nemusíš mít žhavou novinku, mrkni na tablety po bazarech..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.