Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Včera jsem si po telefonu objednal přes tarifomat nový tarif.Bylo to unáhlené rozhodnutí a chtěl bych objednávku zrušit.Přišel mi email,že do 3 dnu,přijde kurýr a vše potřebné mi předá.Řekl jsem jim do telefonu všechny své iniciály a číslo OP.Je smlouva už závazná,když jsem ještě nic nepodepsal? Děkuji za rady.
doplněno 28.06.14 16:37:Právě jsem volal do Vodafonu od mi má simka přijít a operátor mi řekl,že když zásilku nepřevezmu,tak se simka vrátí zpět a automaticky je vše zrušeno.Zeptal jsem se jestli náhodou nemusím dávat písemnou výpověd a prý se už nemusím více o to zajímat.Když nepřevezmu zásilku,tak je prý vše stornováno.Doufám,že mluvil pravdu a za pár měsícu nebudu dlužit Vodafonu několik tisíc korun
Je důležité vědět, od kdy bude nový tarif platit - od toho se vše odvíjí (uzavření smlouvy potelfonu s okamžitou platností vs. s platností od určitého data). Pamatujte si, že se číslo OP nikomu nesděluje po telefonu. Snad jste už zaregistroval, že takové služby obstarávají pro operátory i vězni z věznice. Odstupte od smlouvy dle ust. § 63 odst. 9 zákona č. 127/2005 Sb. (Zákon o elektronických komunikacích) v platném znění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.