Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se podplaci policie?

Od: tomibender* odpovědí: 6 změna:
Ne že bych to chtěl někdy zkusit, ale zajímá mi to. Strkate peníze třeba mezi doklady? A zazili jste někdy, že si policie přímo řekla o úplatek?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Při vší úctě, ten risk, aby se pak ten člověk nechal vyhodit z práce po x letech služby, bez nároku na cokoliv, kvůli nějakejm drobákům, to může udělat jen vocas a nebo úplnej zoufalec. Ale kdo chce kam, pomožme mu tam, že jo ...

doplněno 27.06.14 12:54:

Spočítejte si výplatu řadového policisty + o co všechno přijde rodina, když bude zavřenej a půl milionu Vám přijde jako nesmysl. Nehledě na to, že nevím, kde takové informace berete, že by z vlastní zkušenosti? :)

doplněno 27.06.14 13:51:

na jednu stranu lepší, když se zeptá, kolik máte, aby Vám dal třeba za 200 než nezaplacenku za 2.000,- né?

jmhad*
hodnocení

0x

Ti berou jedině ve velkém,aby až se to provalí,měli něco pod cihlou.Drobáky do půl miliónu neberou.

hodnocení

0x

Kdysi před mnoha lety to na mne hlídka při silniční kontrole zkoušela. Po dlouhém hledání našli nějakou prkotinu a zkusili to ve smyslu "Kolik máte u sebe?" Když zjistili, že brácha (řidič) nic a já dvacku, tak jsme odjeli s napomenutím... *smich*

Pak to zkoušeli ještě jednou (měl jsem den prošlou technickou a zapomněl na to) - filmové klišé "hodný a zlý polda". Zlý mě ultimátně seřval a že to bude drahé. Pak přišel Hodný, omluvil se za kolegu a že to nějak vyřešíme. Když zjistil, že nevyřešíme a že u sebe nemám hotovost, tak mi vypsal bloček na 200,- a nechali mě na pokoji.

danys*

sorry, ale jen d.ement může uplácet za banální přestupek i když třeba bodovaný! Nejdřív si zjisti, kolik let na tvrdo je za podplácení a pak nabízej!

Být na místě toho policajta a někdo mi nabídnout např, 5000 úplatek, tak se naštvu takovým způsobem, že by to měl hned za podplácení..

Na druhou stranu jsem realista..každý má svou cenu, ti chytřejší od milionu nahoru..:)

Ehm, jestli to bylo na mne (podle řazení příspěvku to tak vypadá), tak si znovu přečtěte co jsem napsal. Já nikoho neuplácel a ani se o to nepokoušel. Jen jsem popsal, jak si o to před lety někteří pokoušeli "říct".

ujendys*
hodnocení

0x

věřim že uplácení je na denním pořádku jen se o tom moc nemluví,pamatujte že co vidíte v televizi je jen zlomek toho jak to ve skutečnosti je,čr je na tom opravdu špatně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]