Nejste přihlášen/a.
Příznivci herce Miroslava Donutila,
hledám v kterém z jeho povídání vypráví o tom, že ve škole propadl z francouzštiny a musel na opravné zkoušky na konci léta. Léto strávil ve Francii a když se vrátil k té zkoušce, tak uměl plynně francouzsky. Jeho učitelka jen v šoku koktala směrem k předsedovi zkušební komise: "Pane předsedo, on ale opravdu neuměl!". Stoický předseda jen naznačí, aby Miroslav pokračoval v jeho povídání a on tedy pokračuje. Nakonec mu nabídne dvojku a Donutil spokojeně odchází.
Zkoušel jsem poslouchat na YouTube několik jeho představení , kde jsem si myslel, že to zmiňuje, ale není to tam. Potřeboval bych tedy namířit lépe, abych věděl, v kterém z jeho monologů to hledat. Slyšel jsem to už snad před 15-20 lety.
Díky za nasměrování.
Dobrý den, zde by tato příhoda měla být a začíná v 6:10 (přibližně), Zdravím!
Nemáte zač. A s bodíkem si nedělejte starosti. Měl by ho dostat kolega, který ukázal směr.
Já už jsem šel jen po stopě a vyhledal jsem to, abych ušetřil Váš čas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.