Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konkrétní příhoda od herce M.Donutila

Od: lmgify odpovědí: 3 změna:

Příznivci herce Miroslava Donutila,

hledám v kterém z jeho povídání vypráví o tom, že ve škole propadl z francouzštiny a musel na opravné zkoušky na konci léta. Léto strávil ve Francii a když se vrátil k té zkoušce, tak uměl plynně francouzsky. Jeho učitelka jen v šoku koktala směrem k předsedovi zkušební komise: "Pane předsedo, on ale opravdu neuměl!". Stoický předseda jen naznačí, aby Miroslav pokračoval v jeho povídání a on tedy pokračuje. Nakonec mu nabídne dvojku a Donutil spokojeně odchází.

Zkoušel jsem poslouchat na YouTube několik jeho představení , kde jsem si myslel, že to zmiňuje, ale není to tam. Potřeboval bych tedy namířit lépe, abych věděl, v kterém z jeho monologů to hledat. Slyšel jsem to už snad před 15-20 lety.

Díky za nasměrování.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
mam to doma na cd,tusim ze se jmenuje Porad se neco deje.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zde by tato příhoda měla být a začíná v 6:10 (přibližně), Zdravím!

doplněno 27.06.14 11:31:

Nemáte zač. A s bodíkem si nedělejte starosti. Měl by ho dostat kolega, který ukázal směr.

Já už jsem šel jen po stopě a vyhledal jsem to, abych ušetřil Váš čas.

lmgify
hodnocení

Děkuji oběma za radu. Je to přesně to, co jsem potřeboval! *palec* Nakonec to bylo v tom jediném jeho vystoupení, které jsem nezkontroloval :( *zed*

Dal bych bod, ale v teto rubrice to nejde :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]