Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
tak mě napadlo že bych se zeptala jaký máte názor na horoskopy. Věříte jim, nebo vám to připadá jako s prominutím blbost a stalo se vám někdy, že by horoskop přesně seděl?
Děkuji
Ahoj. Známá dělá redaktorku v jednom vydavatelství v Praze. Asi u Bauer Média. A tam to holky dostávají skoro za trest, připravit nějaké horoskopy do příštího vydání dámských časáků. Při našem rozhovoru použila několik témat pro vymyšlení aktuálního horoskopu. Mě ty blbiny pasují z každého znamení asi tak tou 1/12tinou. A znamení ze zvířezníku, to je něco podobného.
doplněno 26.06.14 21:58:Bože, tohle musím opravit. Zvířetníku.
Znamení na mě sedí. Ale zrovna minulý týden jsem si koupila časák za dvacku a bylo tam v horoskopu na moje znamení psané, že si mám v práci dát pozor na intriky a nemám se nechat ponižovat od kolegyň v práci ani doma. Intriky opravdu byly a po přečtení horoskopu jsem to s tím bojem o svou osobu možná až přehnala. Ty intriky jsem možná viděla větší než byly. Radši to číst nebudu nebo mě to bude ovlivňovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.