Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nakupování přez internet

Od: qjuarestijuvida odpovědí: 10 změna:
Ahoj všichni udělejme si téma co jsme si naposled koupili prez internet a inspirujme ostatní :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

No nevím, jestli budu někoho inspirovat, ale přes internet mám koupený Sunar. :)

hodnocení

0x

To se nám to hezky zvrhává, co jsem kupoval posledního si nevzpomenu, ale potřebuju koupit toaletní papír do ekologického WC. Taky nic moc inspirace :-D

meart*
hodnocení

0x
Brzdove kotouce, desticky, loziska a seminka

kangaroo*
08.08.14 00:29
hodnocení

0x

Skleník :)

mmm*
hodnocení

0x

Parfém, noční světlo s pohybovým čidlem, zářivku do akvárka, voucher na dovoz pizzy, rybářský bivak, spacák a hlásiče záběru, mikinu, trička, předplatné časopisu, digitální kuchyňskou váhu, knížky... je toho víc a je to za poslední cca půlrok.

mil®
hodnocení

0x

Vloni chladničku do auta.

zimni
hodnocení

0x

Zrovna před chvilkou dvě zimní bundy -výprodej, značkové , sleva75% , poslední kusy. A taky hledám dovolenou Toskánsko, takže i toto koupím přes net, tak hledám a hledám , last minute, chceme vlastní dopravou a vyjet třeba i dneska večer, ale nechce se mi nikam, takže uvidím.

zwiki*
hodnocení

0x

Ahoj.

Při rekonstrukci bytu jsem nakupoval elektrospotřebiče ,digestoř,svítidla,televizi a poslední dobou značkovou obuv,trička.

milan23*
hodnocení

0x
72 kg psích granulí

hodnocení

0x

Taky rekonstruujeme a ve středu jsem kupovala vchodové dveře. Před tím nákupní košík (skládací) a sušičku na ovoce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]