Nejste přihlášen/a.
Tak to už je docela moc :D:D:D
A co budeš dělat až se proflákne, že nemáš žádnou fantazii e nevíš jak trávit volný čas ve dvou?
Pořídí si do vztahu ještě chlapa - a budou trávit čas ve třech... Ne?
Jo - Honzo - zvol nějakou sportovně-adrenalinovou záležitost - padák, balon, letadlo, vzdušný tunel, lanové centrum...
Dobrý den, ačkoliv jsem ponořen do velmi chmurné atmosféry, tak mě Tvůj dotaz pobavil. Ve dvaceti letech se ptát na volnočasové aktivity? Zkus jí číst, třeba od Aloise Jiráska, Staré pověsti české a uvidíš, jak jí to dobije energií a jak si to bude chválit. Také mě napadá kauza ananas, to by také nemuselo býti špatné.
Ve 20 letech Ti na penězích nezáleží? Tak to jsi šťastný člověk. Mně stačilo, když jsme se prošli jarní přírodou kolem Labe a pak jsme si na náměstí u okýnka koupili bramborák jako kolo od vozu. Ty byly!
Tak to ani nemusíš moc přemýšlet, peníze to vyřeší za Tebe - nějaká jízda ve Ferrari či Lamborgini, bungee jumping, balón, tandemový seskok padákem, wellness, pivní či čokoládové lázně, nebo ta průhledná koule, kruciš, ted si nemohu vzpomenout, jak se to jmenuje.
Ale to budeš brzy vyhořelý, všechny podobné nápady vystřílíš a děvče Ti stejně uteče za klukem, se kterým se bude pak procházet okolo rybníka. Zážitky jsou sice fajn, ale někdy všeho moc škodí. Jaga.
Ze by souloz?
Jinak nechci vedet az budes vymejslet program na celej den a delsi obdobi kdyz mas problem s par hodinama:-/
Pokud jí chceš udělat radost a víš co ji baví a zajímá,tak něco podle toho.Má ráda muzikály,nebo,co zajít na konzert její oblíbené skupiny,nebo jestli má ráda zvířata,tak třeba se podívat do záchytné stanice pro hendikepovaná zvířata,jestli ráda sportuje,tak zajet třeba někam na kolách,nebo se projet na bruslích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.