Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou aktivitu během dne s přítelkyní?

Od: honza334 odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jakou ideální aktivitu mám zvolit pro společné odpoledne s přítelkyní?
Něco, čím bych ji nadchnul a dobil zároveň energii, a také aby měla radost.
Stereotyp že jdeme na večeři nebo na procházku už mi přijde nudný, ale přesto hezký,
ale chtěl bych aby věděla, že mám zájem ji nějak zabavit.
Na penězích nezáleží, je nám okolo 20 let.
Děkuji mnohokrát :)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak to už je docela moc :D:D:D

A co budeš dělat až se proflákne, že nemáš žádnou fantazii e nevíš jak trávit volný čas ve dvou? ;)

mowla*

Pořídí si do vztahu ještě chlapa - a budou trávit čas ve třech... Ne? :-D

doplněno 05.03.13 19:15:

Jo - Honzo - zvol nějakou sportovně-adrenalinovou záležitost - padák, balon, letadlo, vzdušný tunel, lanové centrum...

honza334
hodnocení

Já myslel spíše něco klidnější, ale přesto atraktivního :)

Fantazii mám, chodíme každý týden na nákupy, do kina, na procházky, běhat, plavat...

Ale chtěl bych něco více dobrodružnějšího a vyjímečného :)

hahanaj*
hodnocení

0x

Zajděte si zacvičit - nebo projet na bruslích či kole. Na výstavu...je toho tolik přeci ti nebudem radit co máte dělat. Tak jí řekni ,ať ona navrhne zábavu - střídejte se .

repkin*
hodnocení

0x

Tak nevím, buďto chci dobít energii a nebo chci dobrodružstí, ale ty dvě slova v jedný aktivitě mi asi nejdou dohromady. :D

ukulele*
hodnocení

0x

Dobrý den, ačkoliv jsem ponořen do velmi chmurné atmosféry, tak mě Tvůj dotaz pobavil. Ve dvaceti letech se ptát na volnočasové aktivity? Zkus jí číst, třeba od Aloise Jiráska, Staré pověsti české a uvidíš, jak jí to dobije energií a jak si to bude chválit. Také mě napadá kauza ananas, to by také nemuselo býti špatné.

hodnocení

0x

Ve 20 letech Ti na penězích nezáleží? Tak to jsi šťastný člověk. Mně stačilo, když jsme se prošli jarní přírodou kolem Labe a pak jsme si na náměstí u okýnka koupili bramborák jako kolo od vozu. Ty byly!:-P

Tak to ani nemusíš moc přemýšlet, peníze to vyřeší za Tebe - nějaká jízda ve Ferrari či Lamborgini, bungee jumping, balón, tandemový seskok padákem, wellness, pivní či čokoládové lázně, nebo ta průhledná koule, kruciš, ted si nemohu vzpomenout, jak se to jmenuje.

Ale to budeš brzy vyhořelý, všechny podobné nápady vystřílíš a děvče Ti stejně uteče za klukem, se kterým se bude pak procházet okolo rybníka. Zážitky jsou sice fajn, ale někdy všeho moc škodí. Jaga.

krkovicka*
hodnocení

0x
Znám manželský pár který jsou spolu již 24let a víte co dělají posledních pár let když už děti vyletěli z hnízda-365dní v roce?Večer než jdou spát(mimo sex) hrají karty,nebo piškvorky...o bože jak jim závidím.

praivo*
hodnocení

0x
Nemáš poblíž tzv. 4D kino?

hodnocení

0x

Ze by souloz?
Jinak nechci vedet az budes vymejslet program na celej den a delsi obdobi kdyz mas problem s par hodinama:-/

hodnocení

0x

Pokud jí chceš udělat radost a víš co ji baví a zajímá,tak něco podle toho.Má ráda muzikály,nebo,co zajít na konzert její oblíbené skupiny,nebo jestli má ráda zvířata,tak třeba se podívat do záchytné stanice pro hendikepovaná zvířata,jestli ráda sportuje,tak zajet třeba někam na kolách,nebo se projet na bruslích.

hodnocení

0x

Už jste se ji ptal, co by ráda dělala? Kouknul jste na plakáty, jaké jsou u vás výstavy, koncerty, vycházky po okolí. U nás třeba máme Vítkovice a vím, že spousta lidí tam nebyla a ani na věži Nové radnice. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]