Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Židovská svatba

Od: babkazov® odpovědí: 5 změna:

Nemohu odolat, musím se podělit.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, hezké, hezké a hezké. Sice bych uvítal titulky, ale i tak hezké. Asi jsem barbar, ale já bych ten obřad nechtěl platit . Zdravím!

lmgify

Podle komentaru pod videem na YouTube to neni skutecna svatba, ale nejake promo video.

Slova v te pisnicce je nejaka Song of Shalom (Song of Peace - Pisen miru). Preklad do anglictiny je v tech komentarich.

hodnocení

Bene, no ale řekněte, musí to být tedy dobrý pocit, vědět, si tohle klidně mohu dovolit. Titulky bych také uvítala. To jo. ;)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Babčo, moc pěkné. Já znám trošku jinou židovskou svatbu, která se mi taky moc líbí. Tak to neber jako znevažování svého příspěvku.

lmgify
hodnocení

0x

Con Te Partiro v hebrejstine jsem jeste neslysel ;)

Stejne ta svatba nema nic na poradnou anglickou kralovskou *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak poznat žida

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]