Nejste přihlášen/a.
Ahoj děda mi právě půjčil domů repliku remington kalibr 44. v hodnotě 11 000, je mi 14 remington je nefunkční nevíte jak bych mohl dědu přemluvit aby mi ho nechal? (sem zběratel)napištemi pls. nějaký fígle jak se ho zeptat aby mi ho nechal nebo jak ho přemluvit přemluvit prosím
Tvá zběratelská potřeba je pochopitelná, protože vychází z nemoci, která se právě tímto projevuje a má docela obecně nebezpečnou podobu, protože na ní na planetě už zemřelo stovky miliónů jedinců a představ si, že prakticky téměř všichni o to neměli zájem, ale vždy se objevil na planetě nějaký zběratel zbraní, který měl potom bytostnou potřebu je vyzkoušet, protože tomto nutkání se nelze ubránit a nakonec po tom zběrateli zůstalo milóny mrtvol. A ten počet se pochopitelně s příchodem dalšího zběratele zbraní zvyšoval, protože potom jsou další pacienti, kteří si těchto zběratelů všimli a zjistili, že by je potřebovali, aby mohli naplnit svou vizi o své vymyšlené společnosti, ke své potřebě příživníka a tito další pacienti právě takové zběratele zbraní potřebovali,protože těmto zběratelům zbraní život nic neříká, je to pouze věc, na které se dá vyzkoušet ,,důležitá" zbraň, protože o tom právě zbraň je a tak oba pacienti, zběratel a příživník našli společnou řeč, protože příživníkovi na cizím životě taky nezáleží, pokud z něj nemá prospěch.
Takže tolik k tvé zběratelské ,,vášni".
A jinak..píše se sběratel a ne zběratel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.