Nejste přihlášen/a.
Ahoj,je mi 22 let a pritelkyni 19,snažíme se už 3 měsíce o miminko a zatím nic.Jak dlouho vám trvalo 1 dítě?Začínáme mít strach že s někým z nás není něco zdravotně v pořádku
Lidé nejsou stroje. Některé ženě stačí, když pověsí vyprané trencle, a jiná se nedočká dítěte nikdy. Obecně se má za to, že po dvou letech neúspěšného snažení by měl být kontaktován odborný lékař a zahájena série vyšetření, jestli a v čem je problém. Podle mě máte spoustu času. Určitě byste ale měli být finančně zabezpečení, ať nepřivedete dítě do kolotoče půjček a splátek.
Jste sice dost staří na lásku ale přece jen moc mladí na dítě, předpokládám, že máte dostudované, máte bydlení, práci...Jasně, pokud se "stane" je to něco jiného ale plánované rodičovství ve vašem věku mi příjde jako byste to dělali rodičům z trucu. Ptáte se, odpovím, otěhotněla bleskově, bylo mi právě těch 19, manželovi 23, oba nedostudovaní, na štěstí s podporou rodiny.
jen 3 měsíce?když jsem s manželkou chtěli druhé,tak jsme na to pracovali 3ne měsíce ale roky!Pak jsme si řekli,že se na to ... a začli si užívat nechráněného sexíčku až to přišlo!V tomto případu je to dosti o psy chyce a čím více člověk chce,tím je větší blok !
NETLAČTE NA PILU A UŽÍVEJTE SI ! Pkd jste OK tak se to dostaví,relativně máte ještě dost času (mně bylo 28 manželka je o 6 let mladší!)
Dobrý den Zwiki. Z hlediska statistického můžete mít i pravdu, ale nemyslíte, že po třech měsících je na závěry tohoto typu trochu brzo?
zwiki. Vezmu-li Tvoji úvahu jako pravdivou, potom polovina dětí narozených ze vztahu dvou lidí jsou "kukačky"? To znamená, že byli počaty s jiným mužem?
doplněno 10.09.14 09:58:My jsme se s manželem pokoušeli o dítě 4 roky. Bylo několik potratů do toho cca 3tího měsíce. Nakonec mi lélaři řekli, že dítě nikdy mít nebudu. Potom následovalo dost náročné období. Učení se na státnice, zároveň stěhování z místa studia do nového bydliště a plno dalších zásadních rozhodnutí. Myšlenky na dítě šly stranou. No a tak se stalo, že jsem dělala státnice a byla jsem v 8 měsíci. Těhotenství proběhlo naprosto v klidu, nebýt těch 9 kg, které jsem přibrala, tak jsem jiné příznaky ani nezaregistrovala. Domnívám se, že to těhotenství přišlo proto, že jsem s ním nepočítala, nemyslela jsem na to. Psychika dělá divy.Potom se nám již další dítě nezadařilo . Když o tom tak teď přemýšlím, asi jsem měla znovu dělat státnice a zároveň se stěhovat
Ahoj, hlavne se nestresujte a vyprdni se na pocitani dnu, mesicu, plodnych dnu a podobnych veci. Akorad budete nervozni. nektera antikoncepce chrani ry i 3 mesice po vysazeni. Asi to neplati u vsech lidi, vzhledem k tomu ze zena otehotnela uz prvni tyden po vysazeni, ale kazdemu to proste jde jinak. Bavte se, uzivejte si sami sebe a miminko prijde. Jestli se Vam nezadari do 1 roku, tak se obratte na odborniky, a Vas vysetri. Jste oba mladi a tak myslim neni kam spechat. Vysetreni je take celskem stresujici pro hodne lidi, tak tomu roste dejte cas.
Přestaňte řešit, že se snažíte o miminko a jak dlouho už to trvá. Prostě si užívejte, ono to přijde. Jinak k dotazu, mně se ženou se to povedlo první měsíc po vysazení antikoncepce a rovnou dvojčata. U každého je to jiné, obecně ale přílišné upínání se k tomu, že se to musí povést a to co nejdřív je spíš na škodu. Nehledě na to, že si z příjemného milování tímhle přístupem vytvoříte nepříjemnou povinnost. Mně by nebavilo souložit s vědomím, že se to dělá pravidelně, pokud možno co nejčastěji, "jen" kvůli výsledku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.