Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vydělat peníze na internetu?

Od: jirineq odpovědí: 13 změna:

Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli by jste mi mohli poradit jak vydělat peníze na internetu peníze by se mi teď docela hodily, viděl jsem už pár možností jak vydělat na internetu ale nevím čemu věřit a čemu ne a proto jsem se chtěl zeptat jestli nemáte někdo něco osvědčeného. děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smiler
hodnocení

0x

Co dovedete? Co můžete nabídnout?.Jestli rozumíte kursovému sázení tak prosím.. a to je jen začátek

bonusovy-vydelek.blogspot/...

tom0000*

tak jsem to docetl, a musim rict ze to je pekna ho.vadina, je to v podstate to same jako ty zarucene vydelky v kasinu,. a jeste jedna vec, jsem teda u fortuny ale nevyplaci se nahodou vstupni bonus az po vsazene castce kterou jsem tam vlozil?

paul8

neni to hovadina, opravdu to funguje (zatim, bonusu zacina bohuzel rapidne ubyvat), spatne jsi to pochopil, neni to bohuzel tak jednoduchy jako jen sazet na cervenou a cernou na rulete (coz hovadina je - viz. cs.wikipedia.org/...

nenimi5

Co to je za hloupost prosimtě?:DD Tobě asi 18 ještě nebylo viď? Až bude, tak, si založúčet u pobočky, přečti si co obsahuje jejich smlouva, potom šiř takový hlouposti na blogu:DD

tesyk*
hodnocení

0x

Nejlepší bude něco se naučit, něco umět, pak to vyrábět a nakonec to i přes internet prodávat. Mě to tak funguje již několik roků...

radekstyl
hodnocení

0x

dobry vecer podivejte se na stranky myho kamarada on seo to zajima pracenanetu8.webnode.cz/...

komunikace
hodnocení

0x

Vlastníte webové stránky či blog? zkuste propagaci a staňte se affiliatem. www.LottaRewards.com vyplácí svým partnerům miliony v provizích ročně. Navštivte stránky a zažádejte o přijetí do programu, je to tak snadné!

buss
hodnocení

0x

Nikdo nedá prachy zadarmo, mimo podvod. Něco umět a nabízet, od výrobků, služby... A pokud by byl mlýnek na prachy, tak si to každý ochrání.

doplněno 08.03.13 12:30:

Doporučuji si najít důvod pro grant, dotaci, viz Polívka.

frff
hodnocení

0x

Z Čechů se stává pomálu národ šamonáků.Nikdo nechce dělat něco pořádného,co přináší nějaké hodnoty,výrobky.Každý chce vekslovat s jídlem(viz Makro,kde koupí za 20 a prodá za 40),zbožím,otevřít šamon obchod se zbožím,butik.Organizovat práci druhým.Ale makat nebo dělat nějakou ducha rozvíjející činnost *smich*nikdo nechce.Jedině obrat ty druhé

v8e39*

částečně pravda, ale je taky hromada lidí, kteří by chtěli tvořit nějaké hodnoty, nemají bud praxi, vzdělání, známé, věk... Pošlete odkaz na jedinou pracovní nabídku, která přináší nějaké hodnoty a je normálně zaplacená. Možná proto by všeci chtěli kupovat za 20 a prodávat za 40. Jako zaměstnanec co tvoří hodnoty vždy budete jenom spodní vrstva, dělnická třída...a to většina nechce.

danecekdan*

Taky je v dnešní době šikovný řemeslník váženější, než doktor, psycholog, notář apod. Alespoň u mne...

mili3478*

zvlastni danecekdan taky jsem remeslnik ale vubec mi to tak neprijde spis naopak za par korun se se clovek doslova udre

hodnocení

0x

Jedno je jisté, že od počítače se nedají ani zasadit brambory ani upéct chleba. Bouchání do klávesnice se nikdo nenají, ale všichni by to tak měli nejraději.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]