Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pridat nebo nepridat

Od: ospalek312 odpovědí: 4 změna:
Dobry den, mozna tento dotaz bude znit trochu blbe, ale rada bych znala jeste neci nazor(y). Chtela bych si na facebooku pridat jedno kluka, ale strasne vaham. Jde o to, ze jsme chodili do stejne skoly a rano jezdili ze stejne zastavky, ale ve skole o me putovali ruzne pomluvy a lzi a navic jsme se spolu nikdy nebavili! Vim ze jsem se mu libila, ale jsem o rok starsi a od zari jsme se tedy moc nevideli a jestli to stale plati, brachy se pozdeji ptal jak se mam, atd, bylo to zacatkem roku, ale bracha se s nim nebavil a ja si uvedomila, ze se k nemu neco citim asi rok jen jsem si to kvuli tomu, ze je o rok mladsi nechtela priznat. Bracha mi rikal, ze si do me trochu rypl. A jako bonus jede asi na rok s rodici do ciziny. Myslite, ze bych si ho tedy mela pridat nebo ne. Jde mi o to, aby tu zadost vubec prijal a nepsal proc si ho pridavam, atd. Predem dekuji za jakekoliv normalni odpovedi... :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V čem je problém? Nad čím váháte? Jestli o něj máte zájem, tak to udělejte. Nic horšího, než že Vás odmítne se stát nemůže. Když nebude Váš zájem opětovat, budete aspoň vědět, na čem jste. Pokud to neuděláte, budete třeba celý život pochybovat, jestli to bylo dobře.

dzordz*
hodnocení

0x

To jste měli udělat už dávno ;) A nejlíp hned i domluvit na ven na sluníčko a probrat, co s prázdninama a se životem a s cizinou a vůbec :)

ospalek312
hodnocení

Dekuji za odpovedi. Tak ja to tedy risknu.

lotus*
hodnocení

0x

Přidat, resp. požádat o přátelství. Nevidím důvod, proč by ho neměl potvrdit/zajímat se o tebe na FB. Držím pěsti.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]