Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mozna tento dotaz bude znit trochu blbe, ale rada bych znala jeste neci nazor(y). Chtela bych si na facebooku pridat jedno kluka, ale strasne vaham. Jde o to, ze jsme chodili do stejne skoly a rano jezdili ze stejne zastavky, ale ve skole o me putovali ruzne pomluvy a lzi a navic jsme se spolu nikdy nebavili! Vim ze jsem se mu libila, ale jsem o rok starsi a od zari jsme se tedy moc nevideli a jestli to stale plati, brachy se pozdeji ptal jak se mam, atd, bylo to zacatkem roku, ale bracha se s nim nebavil a ja si uvedomila, ze se k nemu neco citim asi rok jen jsem si to kvuli tomu, ze je o rok mladsi nechtela priznat. Bracha mi rikal, ze si do me trochu rypl. A jako bonus jede asi na rok s rodici do ciziny. Myslite, ze bych si ho tedy mela pridat nebo ne. Jde mi o to, aby tu zadost vubec prijal a nepsal proc si ho pridavam, atd. Predem dekuji za jakekoliv normalni odpovedi... ![:) :)]()
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]