Nejste přihlášen/a.
Proč se točí něco tak hnusného jako horory? Vždyť je to ošklivé, nechutné a mělo by to být zakázáno! Nemyslím lehké horory jako by někdo považoval Harry Potter, ale ty hnusy.
Nechápu, jak se to někomu může líbit! Fuj
Dobrý den, protože lidi jsou v jádru agresivní zvrhlíci, kteří milují cizí neštěstí i trápení a do černé kroniky se vše nevejde, resp. je to "čajíček". Ale, berte to jako pohádky - i když i ty jsou občas hororové. Zdravím!
Ano, co je na tom
Souhlas s mikihansem. Když se ti tento druh filmu nelíbí, jednoduše ho nesleduj. U mě jsou horory na prvním místě, protože se rád bojím. Navíc údajně při sledování hororů se spalují kalorie - magazin.aktualne.cz/...
Já u hororů relaxuju Sednu si v noci do pohodlné sedačky nalevo mám pivo či víno a napravo vystrašenou tulící manželku a pak
a otom to je.
Já mám horory ráda, zejména apo a zombie žánr a duchařiny. Ale musí to být dobrý horor, žádný Megashark vs. Giant Octopus A poslušně hlásím, že jsem vcelku normální.
I když to nechápeš, nenaděláš nic, točit se to bude a diváky to bude mít taky. Každému se holt nelíbí něco jiného, já zas nemůžu vystát stupidní rádobykomedie a romantické filmy na jedno brdo.
Přiznám se, že horory mi nevadí, spíš naopak. Pokud je tam ovšem ponecháno dostatek prostoru pro fantazii. To napětí a očekávání, podkreslení temnou hudbou, temná zákoutí a honičky, zvuk dechu...Uááá Jakmile tam vykreslíte do detailu vše a zalijete to hektolitry kečupu, zůstane jen krvák s dobrým nápadem, ale nevyužitým potenciálem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.