Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prázdné kolečko u DVD

Od: gamapolis® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.Když si koupím pack s 25 nebo 50 kusy DVD,je v tom nahoře i dole takové prázdné průsvitné kolečko velikosti DVD.Tak jsem se chtěl zeptat,jestli je to na něco nebo to tam je jen třeba jako ochrana.Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Ochrana. Proti poškození povrchu, možná i proti prohnutí.

doplněno 24.06.14 11:48:

Dzordz - většinou je dole, podle mě jako ochrana před prachem a možná i prohnutím vlivem teplot. Ale setkal jsem se i s tím, že bylo i nahoře. A samozřejmě přítlačný gumový nebo filcový kroužek.

hodnocení

0x

Je to ochrana, ale těžko říci proti čemu, v té krabičce se těžko může něco DVDéčkům stát i bez toho :)

dzordz*
hodnocení

0x

Nemá ten průhledný disk být úplně vespod, aby se nejspodnější dvd neodrbalo ze strany, která se čte? Na vrchu stohu pak jen to malé bílé gumové přimačkávátko.

hodnocení

No dneska jsem si koupil už poněkolikáté DVD Verbatim Printable a je pokaždé nahoře i dole+ten filcový kroužek nahoře.No v každém případě všem děkuji za odpovědi.asi to bude opravdu bezpečnostní prvek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]