Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo pomůže rodině s finančními problémy

Od: stavitel* odpovědí: 7 změna:

Kdo pomuze rodine ve financni tisni ne vlastni vinou.prosiiiiim

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stavitel*
hodnocení

stejne nikdo neporadi.

hodnocení

0x

a čí vinou?

stavitel*
hodnocení

Pomohli jsme tchyni a ta se na nas vykaslala.

lidka*
hodnocení

0x

Moc by mě zajímalo, jak byste si tu pomoc představoval? Zkuste to prosím upřesnit!

stavitel*
hodnocení

Jo to sam uz nevim.nevim ani co delat.kdyz nekomu pomuze clovek a ted se v tom sam placa a koukat jak tim trpi deti.

karolin*

VY ŽÁDÁTE O POMOC A NEVÍTE O JAKOU?!

lidka*
hodnocení

0x

Nemůžete přeci počítat s tím, že Vám někdo začne posílat peníze. Předpokládám, že jste mladí manželé a tak je šance najít si třeba druhé zaměstnání. Já když jsem po rozvodu zůstala s dcerou sama, vzala jsem každou brigádu, která se mi naskytla. Ač ekonom, tak jsem uklízela, v době dovolené vařila na rekreačce a dělala haléřovou domácí práci. Na brigádu a neměla bych takto radit, bych šla i klidně krátkodobě bez smlouvy, prostě na ústní smlouvu a peníze rovnou na ruku. Něco jiného je, pokud podvodníkovi nalítne třeba postižený člověk, který nemá šanci si přivydělat. To je potom neštěstí. No a jestli vás podvedla tchýně, je to pěkná lumpárna, ale není to přeci konec světa. Hlavně nechoďte za lichváři, to byste se potom skutečně dostali do začarovaného kruhu. Takže jenom mohu poradit, hlavu vzhůru! Bez peněz se nežije lehce, ale nejde o život. Něco špatného je i pro něco dobrého. Teď už víte, že vás může podrazit i osoba blízká, natož nějaký fikaný podvodník. Věřte, že se to zase v dobré obrátí, chce to jenom pěkně zabrat! *bzum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]