Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,možná to bude znít trošku jako bych byl nějaký sebevrah nebo-li nějaký psychopat to nee ale musím a chci to udělat ale nemám pořád odvahu! Chci se zeptat kolik tobolek Paralenu musím spolykat abych umřel-zdechl...Ps.Už mě život nebaví! To je komplikované! Prostě můj život je v hajzlu totálně v hajzlu! Už od mojeho dětství to semnou jdde pořád dolů! Můžete mi nějak pomoct nebo znáte ještě nějaké způsoby jak spáchat sebevraždu nebo-li se zabít? Ps. Je mi 19 Děkuji mnohokrát a Nashledanou
Paralen vás nezabije, ani když ho spolykáte celou lékárnu. Akorát vám z něj bude blbě.
Než vymyslíte, co a jak, zkuste sebevraždu odložit třeba na víkend. Nějaký den sem, den tam, není kam spěchat.
Pomoct určitě můžeme, stačí naznačit, svůj komplikovaný život trochu rozvést..
mílíte se - v Anglii byl případ, kdy jedna holka snědla několik desítek tablet paralenu (paracetamol) a dostala z toho kolaps a zástavu srdce - prokazatelná příčina byla paracetamol
Rád ti poradím. Vezmi si 4 Paraleny 3x denně, sedm Pangaminů 2x denně, půl litru šťávy z červené řepy, litr piva Klasik, 20dkg smažené modré cibule (horké) a 15dkg čerstvých hrachových lusků (studených). Až se z toho posereš, tak si skákni k psychiatrovi a nech si napsat ještě pár Paralenů. Upřímnou soustrast.
Mrkni na nějaký dokument ze Somálska, Kambodži nebo třeba o morových ranách a pak si to srovnej se svým lehoučkým životem. A začni víc studovat, protože chtít se předávkovat Paralenem, to je neznalost grandiozní. A pokud tě to nepřejde, cotakhle radši zabít nějakého zločince z řad našich pseudopolitiků - prospěl bys celé společnosti?
Budu asi drsná, ale KECÁŠ! Paralen Ti nepomůže, to je lék proti horečce, ne lék na blbý mozek. Je plno jiných léků, které pomohou odebrat se na druhý břeh, nebudu je tu uvádět, ale po Paralenu se akorát tak pokadíš.
Nebudu Ti to rozmlouvat, kdo je blbý, jen těžko dá na rady zkušenějších. Je to tvůj život. Jen mě pokaždé dost rozzlobí, kolik práce mají s takovým slabochem policisté, hasiči, zdravotníci. A vůbec si to nezaslouží, dělají i nemožné proto, že nějakému pitomci ruplo v kouli.
V 19 letech máš život teprve před sebou. Ale nebudu Ti podsouvat to, co nechceš. Klidně to udělej, bude o jednoho janka na světě míň. Nakonec, co bys dělal v 50 letech, když to nezvládáš už v 19?
Ale vím ze zkušeností, že kdo o tom kecá, stejně to nikdy nedokoná. Je na to slabý. A hloupý. Ten Paralen Ti pomůže odejít ze světa stejně, jako třeba živočišné uhlí. Asi tak!
Nezlobte se, že píšu tak natvrdo, ale podobný rádoby "dotaz" mě pokaždé rozhodí. Většinou je za ním slabost a snaha vydírat. Jaga.
Tak jsem to počítal - stačí přibližně 3 254 125 tobolek. Ale musí se spolknout ne ex a zapít minimálně 26,2 l perlivé vody ze supermarketu.
Jestli by tohle někdo dokázal, tak jo, ta voda by ho zabila Ale nebylo by to rychle a už vůbec by to nebylo hezké.
Zdravím,
než to uděláte, jděte pomoct do charity, nabídněte se, že jim budete pomáhat, oblast s bezdomovcema, prostě cokoliv. Pak o tom znovu popřemýšlejte, dejte tomu čas. Nechte si vše ještě jednou urovnat v hlavě, není kam spěchat, snažte se ještě žít a vnímat. Někdy to chce spusta z nás ukončit, přehodnotí vše proti žít, ale zkustě ještě variantu proč žít. To první rouhodnutí totiž nejde zvrátit. Ubližuje Vám někdo cíleně, nebo je to pocit beznaděje z budoucnosti? Přeji Vám i tak krásný den a napište zda jste v pořádku. Vidíte i tady tím, že napíšete už člověk o Vás přemýšlí a chce Vás i na dálku podržet nad vodou, no nestojí i toto už za pokus a zůstat s náma?Tady na světe a bojovat! Život není peříčko, ale každým dnem se ptevřou nové možnosti proč to ještě nezkusit žít další den. Srdce Vám tluče, vzduch dýchate a nevíte co nového Vám budoucnost přnese,nikdy to nevíte, takže se nepřipravujte o to nejcenější co máte, o život, dejte mu ještě šanci , podpořte ho v sobě, rozdejchete to a najděte tu vnitřní sílu, kterou má každý v nás hluboko ve svém nitru, chtít žít a vědet co se ještě bude dít.
No tak mne napadlo takové spojení dvou problémů a volby menšího zla. Co tak si najít nějakou náplň volného času? Nejlépe nějaký sport, třeby cyklistiku. To je asi to nejlepší. Dalším řešením vašeho problému je asi hospoda, která vás připraví o volný čas po který se drapete ve svém nitru, ale bude vás to stát nějaké peníze a při dlouhodobém užívání i zdraví, ale to je stále menší zlo, než nějaká hloupá sebevražda. Je to sice taky jakási pomalá sebevražda, ale po určitou dobu máte možnost přestat a začít žít jinak.
Ahoj. Tak na rovinu. Mě takovéhle dotazy tady taky vadí. Možná by se tu měly rovnou odstraňovat. Ale, zase spousta akcí je tak nějak dělána demonstračně. Moje dnes bývalá paní, to taky jednou na tohle téma rozjela a požrala asi platíčko Valetolu. Když jsem tu situaci poptal u své obvoďačky, řekla že překročila hranici 2400 nějakých jednotek a tak se zavolala Rychlá. To platíčko dá asi 4000 jednotek.S tím asi paní nepočítala. Následovalo vypumpování žaludku, pohovor s psychoušem a návrat domů. Pak už tuhle myšlenku opustila a začala vyvádět jinak. Rozhodně je dobře, si s někým rozumným o věci včas pokecat. Stačí i jen vslechnout ten proublem. To dost pomáhá. Takhle právě ta moje bývalka odradiola od nevratné věci našeho společného známého. Chlape, pokecej si. To fakt pomáhá. Něco o tom taky nějak vím.
Neznámý zoufalče, zkuste si nejdřív vzpomenout na ty, kteří např. trpěli v koncentračních táborech, museli snášet mučení, útrapy, hlad a zimu. A vydrželi to až do konce buď svého života nebo to i přežili a "neskuhrali". Nebo lidé v Africe mají strašný život, nemají co jíst, a také to nezabalí. Každý máme někdy nějaký problém, ale vše se dá vyřešit. Nemáme právo si brát život, protože jsme si ho nedali. A chtělo by to více víry v Boha, který vždy každému pomůže, pokud se na něj obrátíte ,vše se vyřeší. Nebo zkuste oslovit svého anděla strážného, který je stále s Vámi a čeká na Vaše zavolání.
To je velmi zajímavé, že tohle říkáte. Například takový Primo Levi, italský židovský spisovatel a chemik, byl ve svých 26 letech rok v Osvětimi, z jeho transportu přežil jen každý třicátý člověk. Mnohem později, ve věku 68 let, spáchal sebevraždu. Zřejmě kvůli depresi.
Tak nevím, jak se to má s tím "skuhráním".
doplněno 25.06.14 21:49:Jinak o "právu" na život a jeho "vlastnictví" existujou i soudní rozhodnutí. Je to součást autonomie každého člověka. Takže ano, máme.
Pokud jsi byl u politických ,,voleb", tak už jsi sebevraždu spáchal a je zbytečné se o to pokoušet podruhé, protože by to bylo nošení dříví do lesa. Skutečně.
Takže klidně ,,žij" politický život, který ti politici vymysleli, zničením skutečného života, žij ale s vědomím, že jsi ve skutečnosti mrtvý, jako mnoho jiných, kteří nežijí, pouze přežívají a doufají, že se ráno neprobudí.
Někteří mají to štěstí, že se jim to přánim vyplní, aniž by se o to přičinili.
To je bonus.
Co na tohle říct? Život je Tvůj a jestli ho chceš zmařit nikdo Ti v tom nezabrání.Jenom si nejdřív vzpomen na tisíce lidí , kteří neměli to štěstí, že směli dál žít.Podívej se na mámu , která musí jít od svých malých dětí,spousta lidí,kteří nemají zdaleka dodělanou svoji pozemskou práci a ty bys tam chtěl jít dobrovolně? Nechápu. Rozhlídni se kolem sebe , vždyt život je tak krásný. Já musím jíst denně hrst prášků, abych mohl obstojně dál žít, protože toho potřebuji ještě hodně udělat a života si užívat. Seber se a žij ,nechtěj si sám sobě vzít to nejcenější co máš. mečík.
Jestli máš problém s fety, zkus včas psychiatra, protože se to bude ještě prohlubovat a jsi mladý, lze se tedy z toho dostat. Ale musíš především chtít Ty sám. Jdi se mrknout do Jedličkova ustavu v Praze. Myslím, že máš všechny končetiny a jsi zdravý, tak se ptám, PROČ? se chceš zabít? Co rodiče, co lidi, kterým na Tobě záleží? Proč myslíš sobecky jen sám na sebe, zkus pomáhat druhým, v pocitu užitečnosti možná najdeš nový způsob žití.
Takovýhle slint může napsat jen troska, s nulovým IQ a čím míň jich an světě bude, tím lépe.
Možná to zní vostře, neříkám, že mě podobné myšlenky nikd ynenapadly, ale už podle stylu psaní je vidět, že se jedná o primitivního tydýta, který má v hlavě nasrá*o a nemá nic jinýho na práci, než vymýšlet krávoviny.
L.
Promiň jestli budu drsná.
Ty asi nejseš normální. A nevím, proč se zabíjet? Twl, já mám taky hodně průšvihů i ran ale taky radost, smích a veselo! Chtěla by ses zbavit problémů, ale taky přijít o radost? Jzs ty seš fakt Nána když to musím takhle říct - smrtí nic nevyřešíš, naopak si uškodíš! A život je na to, aby jsme bojovaly a nevzdávali se!
PS: radši jdi na vyšetření a mysli na to dobré a snaž se bojovat a časem tě tahle myšlenka přejde. A budeš mít radost ze života. A nezabíjej se. KONEC.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.