Nejste přihlášen/a.
Ne a ani po tom netoužím. Když doma děláme palačinky tak hezky v klidu žádné takové honění a stres. V tom spěchu a stresu mi dnešní doba hrozně vadí. Pořád se někam spěchá a honíme se. Ano na tom videu je to hezké divadlo, ale opravdu tohle vydrží dělat celou šichtu 8-12h? Pochybuju a pokud ano dlouho to nezvládne tělesně či duševně. Už teď to vypadá, že mu hrabe.
Dobrý den, dělám to stejně, ale jsem ještě kapánek rychlejší, tak stíhám i ochutnávat . Zdravím!
Ale, to já přeci vím. A to jsem ani nechtěl napsat, že u toho ještě sleduji TV a povídám si do telefonu .
Me se nelibi, jak nechava tu druhou stranu takovou polosyrovou. Urcite neni tak propecena a ztmavla jako ta prvni. Navic je to jeste ta strana, ktera bude navrch (tu propecenou zabaluje dovnitr).
Taky navic souhlasim s nazorem, ze vypada, jako by mu z toho peceni palacinek uz zacalo "hrabat na věži". Delat tohle tak 8 hodin denne tempem 1 palacinka kazdych 45 sekund, tak mi z toho po tydnu hrabe taky.
Moje amolety jsou v rodině vyhlášené. Mají do křupava vysmažené okraje krásně zkaramelizovaně sladké. Obyčejné těsto litr mléka, větší špetku soli, 4 domácí vejce, mouku a přiměřeně cukru, ten je důležitý, když se to s ním přežene, tak se amolety připékají, trhají a nejde to ! Řídkost taková, že jsou v amoletě dírky. Když těsto nalévám, tak to na pánvi trošičku prská. Na řepkovém oleji nebo domácím sádle. No a domácí meruňkovou marmeládu, srolovat a ještě navrch trochu pocukrovat. A pokud šlehačku, tak zásadně jen originál kravskou smetanu. Ale divadlo pěkné. Myslím, že intenzívní zájem je tak třeba dvě hodiny po poledni a pak dvě při stmívání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.