Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se pečou palačinky

Od: wamp® odpovědí: 14 změna:

Dobrý deníček,přátelé :) Umíte to také tak?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zztop*
hodnocení

0x

Ne a ani po tom netoužím. Když doma děláme palačinky tak hezky v klidu žádné takové honění a stres. V tom spěchu a stresu mi dnešní doba hrozně vadí. Pořád se někam spěchá a honíme se. Ano na tom videu je to hezké divadlo, ale opravdu tohle vydrží dělat celou šichtu 8-12h? Pochybuju a pokud ano dlouho to nezvládne tělesně či duševně. Už teď to vypadá, že mu hrabe.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, dělám to stejně, ale jsem ještě kapánek rychlejší, tak stíhám i ochutnávat . Zdravím!

doplněno 15.07.14 10:18:

Ale, to já přeci vím. A to jsem ani nechtěl napsat, že u toho ještě sleduji TV a povídám si do telefonu .

hodnocení

Bene,Jste zkrátka nejlepší,co dodat *smich*

hodnocení

0x

*smich* Pán mi připadá maličko hyperaktivní...ale paráda

hahanaj*
hodnocení

0x

je to komedie, když to dělá celý den musí z toho být na hlavu a i v noci asi ani nespí ...co dodat ...

hodnocení

0x

Chtěl bych ho vidět navlíkat jehly, nebo operovat slepák. /Ale ne můj!/

hodnocení

0x

brutální poděs nebo umělec?, ale dal bych si :-D

hodnocení

On je opravdu totálně brutální *smich* Jinak,budu je zítra dělat,tak přijeďte ;)

hodnocení

0x

Je vidět, že ho ta práce moc baví. U něj bych si palačinku koupil :)

hodnocení

0x

Když ho pozorujete, tak zjistíte, že velká část jeho pohybů je chaotická a neefektivní. Tipnul bych si na nějakou psychokinetickou poruchu, patrně hyperaktivitu.

hodnocení

0x

Palačínky jsou úúúúžasné! Moc bych si přála mít jednu před sebou na talíři. :-D Neurolog by se asi musel hodně snažit, kdyby chtěl určit chybičku v pohybech toho člověka. V podstatě to musí být chudák člověk. Ale palačinky jsou parádní!

lmgify
hodnocení

0x

Me se nelibi, jak nechava tu druhou stranu takovou polosyrovou. Urcite neni tak propecena a ztmavla jako ta prvni. Navic je to jeste ta strana, ktera bude navrch (tu propecenou zabaluje dovnitr).

Taky navic souhlasim s nazorem, ze vypada, jako by mu z toho peceni palacinek uz zacalo "hrabat na věži". Delat tohle tak 8 hodin denne tempem 1 palacinka kazdych 45 sekund, tak mi z toho po tydnu hrabe taky.

sebod*

A já se zase domnívám, že onen dotyčný je výborný reklamní tah. Umíte si představit, kolik lidí si příjde koupit palačinku jenom kvůli němu? Aby se na něj podívali? A ti to řeknou dalším známým a ti přijdou také.

moula*
hodnocení

0x

Moje amolety jsou v rodině vyhlášené. Mají do křupava vysmažené okraje krásně zkaramelizovaně sladké. Obyčejné těsto litr mléka, větší špetku soli, 4 domácí vejce, mouku a přiměřeně cukru, ten je důležitý, když se to s ním přežene, tak se amolety připékají, trhají a nejde to ! Řídkost taková, že jsou v amoletě dírky. Když těsto nalévám, tak to na pánvi trošičku prská. Na řepkovém oleji nebo domácím sádle. No a domácí meruňkovou marmeládu, srolovat a ještě navrch trochu pocukrovat. A pokud šlehačku, tak zásadně jen originál kravskou smetanu. Ale divadlo pěkné. Myslím, že intenzívní zájem je tak třeba dvě hodiny po poledni a pak dvě při stmívání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]