Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu ohledně změny banky.
Česká spořka mě už dlouhodobě nebaví s poplatkama. Mám tam trvaláky , celkem tři, které jsem si sama zadávala, takže si je zase sama můžu převést jinam. Do mínusu nejdu ani náhodou, pořád jsou tam finance. Chodí tam moje výplata, manželova a i synova výplata . Protože nejsme zástanci názoru , co člověk to bankovní účet a takhle ušetříme za poplatky a podporujeme náš názor. Máme pouze jednu kartu a tu má manžel. V hotovosti z bankomatu skoro vůbec nevybíráme, cca jednou za měsíc. I to je moc. Účet je na mně a manžel má dispoziční právo k účtu. Nejvíce teda využíváme účet na palcení kartou v obchodě a hlavně na interntetové bankovnictví, to využíváme nejvíce.
Tam mě právě štvou poplatky a vůbec celkově už delší dobu zvažujeme odejit od ČS. Nastínila jsem zde k čemu teda účet nejvíce využíváme a poprosím vás o názor a radu, kterou banku bych raději neměla volit a která by stála zato o ní uvažovat.
Taky mě zajímá jak odejít od ČS a na co si dát pozor, aby mi tam nevznikl nějaký problém moji neznalostí se změnou banky. Je to moje první změna banky po xxxxletech, v podstatě jsem nikdy jinou banku neměla.
Mockrát předem děkuji , moc se v tom norientuji, takže uvítám vaše rady a názory.
řešil jsem to samé cca před měsícem. nemusíte dělat skoro nic. jen si vybrat banku. nám nejvíce vyhovovala air bank. zašli jsme do pobočky banky a požádali o tzv. "mobilitu". banka vše zařídila za nás. v ČS jsme měsíčně platili cca 270,- kč, v air bank jsme první měsíc dostali na úroku cca 30,- Kč. 300,- Kč měsíčně rozdíl za stejnou službu...
Tazateli, dostanete mnoho odpovědí a rad, já sdělím, jen co bych udělal já. Došel na pobočku air banky, požádal bych o zřízení běžného a spořícího účtu, požádal je o převod ze součastné banky, podepsal a odešel. O vše se zdarma postarají, vy ještě budete dostávat úroky z Vašich peněz.
Není nejlepší žádná banka, vždy se najde jiná lepší, záleží kdo jí hodnotí..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.