Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mesic hladovky

Od: magdalajka odpovědí: 11 změna:
zdravim,zajimalo by me kolik muzu zhubnout hladovkou (1 mesic) vazim 95 kg. pokud tu nekdo zhodil hladovkou,tak se podelte.dik

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Urcite shodis par kilo...ale ne moc tuku. Telo se zbavi hlavne svalu. A pak...pak to naberes zase nahoru krom toho vseho ti to urcite neprospeje na zdravi.

hodnocení

0x

Musela by to být tzv. řízená hladovka. Ta prospěje a zbavíš se tuků i přebytečné vody. Ale chce to nastudovat, nebo sehnat odborníka - rádce.

chizuru*
hodnocení

0x

Měsíc? Po měsíci bez jídla je dost možná smrt.. Sice je to člověk od člověka, ale někdo může yemřít potřech týdnech někdo i po sedmi, ale vážně bych to neriskovala. Je důležité si také uvědomit, že narozdíl od diety či prostého omezení je hladovka, čili úplné vysazení potravy pro tělo něco úplně jiného. Tělu nejdřívě začne ubývat svalová hmota a teprve pak přejde na tuk. Co se týče váhy tak ta jako taková nic neříká. Je třeba vědět něco více, jako tělesná kondice a výška.. :)
Každopádně to tělu moc dobře neudělá.. Raději bych zkusila nějakou dietu či snížení množství příjmu potravy, ale určitě ne úplné vysazení.

hodnocení

0x

Hladověním se tělo jen poučí, že je potřeba všecičko ukládat na dobu hladu. Takže ihned po hladovce, zahájí jojo efekt. Nabereš víc, než jsi shodila. Ptozože budeš z hladovky hodně vysílená, nebudeš se pohybovat a posilovat, budou ti atrofovat svaly. A taky pokožka ztratí elascitidu a bude ti viset všude možně. Budeš jako šarpej. *hej* Po zakončení hladovky napiš, jak jsi dopadla. Fotka bude vítána!

repkin*
hodnocení

0x

Jediné co budete tak hladová a dehydrovaná. Nakonec se stejně přejíte a akorát si tak zkazíte zdraví. Doporučuji poradit se s trenérem ve fitnesu a sestavit si tréninkový plán a upravit jídelníček. Hladovka je podle mého nesmysl.

doplněno 09.09.14 20:26:

Navíc takovéhle věci by jste měla nejdříve konzultovat se svým obvodním lékařem popř. výživovým poradcem. Základem je VŽDY ! změna jídelníčku a né nějaké hladovky, to vymysleli lidi, kteří hubnout nepotřebují a ti co mají v hlavě slámu, tak si myslí, že nebudou týden jíst a zhubnou 20kg bez toho, aniž by se pohnuli... *zed*

hodnocení

0x

Je to dlouhé,ale velmi zajímavé.Až budete mít čas a chuť,tak zkoukněte ;)

leri*
hodnocení

0x

Sama jsem zamlada držela hladovky vždy týden. Bylo to znát na schopnosti ve škole, dopravit se tam, složit zkoušku bylo od půlky namáhavé.

zhubla jsem málo, zase to nabrala - hubnutí nebylo mým cílem, spíše očista.

můj kamarád, přes 50 let, držel takto opakovaně hladovky 2-3 týdny, kvůli zlepšení zdr.stavu. zhubl výrazně. jednoho dne ho nalezli doma mrtvého, příčina smrti - uvolnění velkého plátu v cévě, který doputoval , kam neměl.

Uvažujte, zda vás tak radikální způsob neohrozí. Zda je dobrý váš zdravotní stav

eulalie*
hodnocení

0x

No já nevím, ale vážíte-li 95 kg, tak asi máte chuť k jídlu, že. Tak jak chcete vydržet měsíc nejíst? Umíte si představit, jak veliká zátěž pro vaše tělo to musí být?

stirecek*
hodnocení

0x
Obdivuju lidi, co všechno jsou ochotní obětovat jen aby zhubli. Nejsou to jen peníze, ale i odříkání a hlavně vlastní zdraví. Ale jíst zdravě, to nezvládne skoro nikdo!

hodnocení

0x

Naprostá kravina. Hladovka nic neřeší, kdo si chce udržet váhu a zdraví, musí prostě zdravě jíst. 95 kg, to vypadá na cpaní se kdejakým svinstvem. Nejhorší je kombinovat přejídání s hladovkami. Hladovka akorát způsobí deficit komplet všech živin. Tělo je potom začne tahat ze zásob - takže třeba z kostí, zubů vápník, z jater železo. Výsledkem bude oslabení všech orgánů, podle délky hladovky může dojít až k selhání.

Mnoho lidí je tlustých z důvodu překyselení hlavně cukrem (i umělými sladidky) a extémního příjmu mléčných výrobků. Tím si odbourá železo, srdce a játra bez železa začnou stávkovat, naruší se krevní oběh a člověku se potom začne všude ukládat tuk a nadměrné množství vody. Náprava je snadná, ale člověk si musí umět poručit.

hodnocení

0x

Tím, že tělo začne dostávat potraviny jen nárazově, odpoví Vám na to tím, že si začne ukládat zásoby na horší dobu. Tudíž budete trpět jo-jo efektem. 5 kilo dolů, 7 nahoru. 3 dolů, 4 nahoru. Hladovka je nejhorší možnost, jak chtít zhubnout. Kromě toho začnete být protivná, vrčavá, zlá na své okolí /v mozku není dobrý pocit nasycení, odráží se to tedy i v psychice/. Bude se Vám hůř učit, hůř pracovat, nic Vás nebude bavit a před očima budete mít plný stůl.

Asi před 10 lety jsem použila dietu Lenky Kořínkové: kytičky x zvířátka. Za 3 měsíce jsem zhubla 14 kilo. Jenže pak jsem byla pozvaná na svatbu a řekla si: nenajíst se? Kombinace masa a přílohy mi po těch 3 měsících půstu neskutečně chutnala. A s dietou jsem skončila. Po roce se postupně váha vrátila. To byste to musela držet opravdu celý zbytek života.

V současné době vím, že žaludek by měl být neustále zaměstnaný. Takže jíst 5 x denně, pravidelně, rozumné dávky, rozumné složení, pohyb, nepít sladké limonády.

Pokud přestanete na měsíc jíst, zničíte si žaludek i mozek. Bude z Vás tlustá a k tomu protivná hysterická ženská. Uvědomte si, jak dlouho to trvalo, než jste se k té Vaší váze dopracovala. A stejně postupně to musí jít i dolů, měsíčně třeba 2 kila. Tak nechtějte měsíční hladovku, naděláte si víc škody, než užitku. Naráz z Vás Twiggy stejně nebude. *bum* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]