Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Norsko Hjorring kdy odpolouvá?

Od: martinkam odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,

prosím o radu, nevíte v kolik hodin z města Hjorring v Norsku odpolouvají auta do Kristiansandu? Snažím se marně najít a nedaří se... Budu vděčná za každou pomoc, děkuji moc!

M.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x
Hjorring v Norsku? Nemas na mysli Hjorring v Dansku? Hjorring je mestecko blizko pristavu Hirtshals, odkud trajekty firmy Fjordline odplouvaji do Kristiansandu v Norsku denne v 11:45 a 18:00. V lete jsou casy odjezdu jine, protoze maji denne 3 odjezdy misto 2.
luke237
Omlouvam se. Ted jsem si vsiml, ze plavebni (jizdni) rad (a tedy i odjezdni casy), plati jen od kvetna do zari. Do kvetna snad ten prevoz nefunguje.
Existuje jeste firma Color Line, ale ty pluji jen jednou tydne.
Zkus se take podivat na stranky Direct Ferries.
luke237
Hmmm, odvolavam, co jsem odvolal a slibuji, co jsem slibil *zed*
Ten Color Line pluje 2x denne (12:15, 20:45) uz ted!
Jeste jednou se omlouvam se mlzeni a sypu si popel na hlavu! *zed* *zed* *zed*
martinkam
hodnocení

Ježíš 12:15, täk jsem to zase popletla já, měl jste pravdu! :)) Ještě jednou děkujiii! :)

luke237
Muzu se zeptat, kam jedes a co tam budes delat? Nemyslim, ze moc Cechu pouziva trajekty mezi Danskem a Norskem, zvlaste v tomto obdobi.

martinkam
hodnocení

Děkuji moc za snahu, jste hodní! :) Ano, ano, z Dánska do Norska, trošku jsem to popletla. :-D Převáží se v 11:15. :) Ale moc děkuji! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]