Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Magický hrnek

Od: svatek odpovědí: 5 změna:

Aho, chtěl bych darovat mému bráchovi magická hrnek s potiskem, ale chtěl sem se zeptat na pár věcí. Jak dlouho to vydrží? Aby se to po čase vůbec zobrazovalo, jak dlouho to bude vidět - od kolika do kolika stupnů. Neni to jedovaté?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Mám ho doma tři roky a bez problémů.Fotka se zobrazí po nalití horkého nápoje,ale jak dlouho vydrží jsem nezkoušel. Nechal jsem to dělat v Kolíně.

doplněno 22.06.14 17:16:

Fotka se objeví už po nalití teplé vody z kohoutku.Po nalití vody z konvice se krásně vybarví a po hodině a čtvrt tam ještě je normálně vidět,malinko začíná tmavnout,ale ještě je pěkná. Asi tak,nevím jak dlouho by tam ještě byla,ale stejně ten čaj nebo kafe vypiješ dříve.

svatek
hodnocení

tak to vyzkoušejte a řekněte mi, prosím... aspon hrubý odhad,... Děkujuji

doktpr365*
hodnocení

0x

Jinak ta fotka tam je taková matná stále vidět,i tan hrnek je takový matný když není zalitý teplou vodou.

lordweb24*
Kde se da objednat?
svatek
hodnocení

zadej si do gůglu hrnek s vlastním potiskem... maji to temer vsechny eshopy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]