Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Silnice Praha-Karlovy Vary..chování řidicu

Od: tomibender* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, měl jsem tu čest jet z Prahy do Karlových Varů a zpět (I/6), v sobotu dopoledne a řeknu Vám, to co jsem viděl se neděje ani tady v Plzni a snad ani v Praze. Člověk jede 110, většina se vám lepí na prdel, předjíždí na nejméně vhodných místech, dokonce jsem viděl zároveň 4 auta vedle sebe! Ty krajní jeli už po nezpevněné krajnici, normálně je vytlačili. Je to tam normální, nebo jsem měl prostě jen smůlu?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jochanan
hodnocení

0x

Inu, tupá zbabělá česká hovada. Tak půlka si léčí mindráky, že jinde nemůže a druhá půlka si myslí, že může všechno. Dokud si to necháme líbit, tak to tak bude. U jednoho parchanta, který mne na výjezdu z Prahy vytruboval (jel jsem povolenou maximálkou), po záměrně nebezpečném předjetí mne vybržďoval, jsem si dal tu práci ho následovat a po zaparkování jsem mu alespoň prořezal pneumatiky. Fízlové jsou zkorumpovaní, soudy také = musíte se postarat sám, pokud chcete zlepšení.

Mějte se dobře

ovczaak*

Tak to pobavilo - "tupá zbabělá česká hovada...po zaparkování jsem mu alespoň prořezal pneumatiky" Opravdu velice chytré a statečné.

Ty jsi dobrý kkt.

silak
Jak bys postupoval ty? Mavl rukou a nic sis z toho nedelal? Mozna do okamziku, dokud by podobnej blb nezranil tebe nebo nekoho blizkyho. Prorezani pneu neni spravny reseni, ale aspon nejaky. Hrat si na hrdinu nema smysl, akorat by se clovek kvuli blbovi dostal do problemu.
Kamaradovi nedavno malem srazili kluka, ridic dodnes nepochopil, ze silnice neni autodrom. Jezdi jako hovado, nedavno rozbil pomerne novy auto. Jeho reakce? Bylo mu lito pouze auta. Pokud nekdo napsal jinej koment nez ten, co projevoval litost a uteseni, oboril se do nej s argumenty, ze si muze jezdit jak chce, ze do toho nikomu nic neni, a ze je p***.
Tvuj nazor mi silne pripomina jeho postoj. Snad je to jen pocit a ne skutecnost. I kdyz me to u tebe prekvapuje - rad pouzivas slovo prizdisracstvi...

hodnocení

0x

Jezdím tudy dost často, určitě nejezdím 110 km/h (já papíry docela potřebuju) . Neřekl bych, že je tato silnice nějak extra problematická, blbce za volantem lze potkat kdekoliv. Asi každý máme nějaké místo, kde si dáváme víc bacha - za sebe dodávám, že jsem o hodně ostražitější zejména na Ostravsku a obecně, když vidím auto s T na RZ tak očekávám problém a raději ho dobrovolně pustím před sebe. Zkušenost mi velí, že je lépe mít hňupa před sebou, než v mém kufru, kde jich už pár zaparkovalo.

jmhad*

Já k Téčku ještě přidávám A a Z. No a řídím se dávným zákonem z dob prehistorie automobilismu,který mi vštěpoval táta,předválečný vojenský šofér - VĚTŠÍ MÁ PŘEDNOST. A je jedno,jetli je to SUV s blondýnou nebo TIR.

hodnocení

0x

je to tam úplně běžný jak jedeš 90 si brzda provozu jak jedeš 110 překážíš běžně se jezdí okolo 130 a to tě ještě furt někdo předjíždí a to bych ti přál tam jet někdy za tmy to se pak začíná cca na 150

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]