Nejste přihlášen/a.
Ahoj, měl jsem tu čest jet z Prahy do Karlových Varů a zpět (I/6), v sobotu dopoledne a řeknu Vám, to co jsem viděl se neděje ani tady v Plzni a snad ani v Praze. Člověk jede 110, většina se vám lepí na prdel, předjíždí na nejméně vhodných místech, dokonce jsem viděl zároveň 4 auta vedle sebe! Ty krajní jeli už po nezpevněné krajnici, normálně je vytlačili. Je to tam normální, nebo jsem měl prostě jen smůlu?
Inu, tupá zbabělá česká hovada. Tak půlka si léčí mindráky, že jinde nemůže a druhá půlka si myslí, že může všechno. Dokud si to necháme líbit, tak to tak bude. U jednoho parchanta, který mne na výjezdu z Prahy vytruboval (jel jsem povolenou maximálkou), po záměrně nebezpečném předjetí mne vybržďoval, jsem si dal tu práci ho následovat a po zaparkování jsem mu alespoň prořezal pneumatiky. Fízlové jsou zkorumpovaní, soudy také = musíte se postarat sám, pokud chcete zlepšení.
Mějte se dobře
Tak to pobavilo - "tupá zbabělá česká hovada...po zaparkování jsem mu alespoň prořezal pneumatiky" Opravdu velice chytré a statečné.
Jezdím tudy dost často, určitě nejezdím 110 km/h (já papíry docela potřebuju) . Neřekl bych, že je tato silnice nějak extra problematická, blbce za volantem lze potkat kdekoliv. Asi každý máme nějaké místo, kde si dáváme víc bacha - za sebe dodávám, že jsem o hodně ostražitější zejména na Ostravsku a obecně, když vidím auto s T na RZ tak očekávám problém a raději ho dobrovolně pustím před sebe. Zkušenost mi velí, že je lépe mít hňupa před sebou, než v mém kufru, kde jich už pár zaparkovalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.