Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznáte nějakého superlékaře přes deprese?

Od: deprik® odpovědí: 8 změna:

Chodím k lékařce a pochopil jsem, že dosáhla vrcholu svých znalostí a nikam dál to nevede. Před pár měsíci jsem se zhroutil a už se skoro nevzpamatoval. Potřebuju někoho, kdo umí léčit člověka komplexně, od hlavy až k patě, od fyzična až k duševnu. Na penězích nezáleží. Jsem ve stavu, kdy budu mít raději děravou střechu nad hlavou, ale budu zdravý, jakž takž. Díky za rady. (A pokud snad léčitele, pak nějakou špičku, ti běžní nemají šanci mé problémy uchopit)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, musíte si najít lékaře typu pan Jan Hnízdil (viz další info na internetu). Ten má názor, že lékař nemá paciente léčit, ale uzdravit. Aby tak mohl učinit, tak ho musí znát celkově a vidět v něm člověka. Snad těchto lékařů je i více, ale možná je více šafránu.

Zdravím!

doplněno 22.06.14 09:42:

Jo jo, primář Nešpor - u toho si nejsem jistý, zda je lékař nebo pacient . Ale myslí mu to.

Tedy, myslí mu to trochu jinak.

majsterjoe*

V depresich bych doporucil v tomto pripade doktora Nespora. trosku netypicky doktor, ale na deprese by pomoct mohl-

bambula*
hodnocení

0x

Dle mého názoru hledejte nejdříve u sebe co Vám způsobuje deprese a dle možnosti toto vyloučit ze života. I za cenu změny zaměstnání, změny bydliště, změny partnera a.t.d., problémy mohou zasah až do dětstských let a část je zděděna po některém předku což nelze změnit.

betaraybill*
hodnocení

0x

Jeden z těch lepší už je mrtev. S. Freud. A pokud by byl dnes někdo hodně dobrý tak má tak narváno, že další lidi brát nebude. Sám jsem obešel 3 cvokaře než jsem našel jednoho použitelného a co mě vzal.

veracruz
hodnocení

0x

Najděte si přátele, trocha chlastu nebo trávy také neuškodí a hlavně se nenechte vláčet "dobou".

Jinak nejlepším psychologickou i psychiatrickou poradnou byla hospoda (vždycky tam byl někdo, kdo se s podobným problémem už setkal), ale i to už nám soudruzi zničili a každý se deprimuje doma sám s Pivojem za 3.60,-.

Tragikomické je, že údajně 800.000 českých ovcí navštěvuje "poradny" - ale nechtějí žádnou změnu a volí stále dokola ty samé zločince?!?!?! Inu, za blbost se platí - třeba psychickými problémy.

veracruz,,a jak poznáte slušňáka ,,já ho nepoznám už... všichni spadnou do stejné díry.Máte poněkud divné názory a odsouzení tázajícího.To by asi chtělo pivo. ,,ale co na druhý den? Také,,pak se může z něho stát alkoholik a to je lepší?

veracruz
hodnocení

0x

A jinak samozřejmě přeji brzké uzdravení - nemoc je peklo na zemi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]