Nejste přihlášen/a.
Ahoj jen tak z nudy mě napadlo jakého šéfa mají v práci ostatní Tak co,pochlubíte se? třeba já mám dosti ale dosti arogantního (všude byl,všechno zná,všechno umí,všechno viděl,on umí všechno nejlíp,a my neumíme nic,pomlouvá,myslí si že je nejvtipnější atd.) je to prostě něco víc než Chuck Norris :D takovej bůh :D,přitom je blbej jak tágo :D ale po 4 letech si říkám,a dost! a další smlouvu už nechci nedá se to psychicky vydržet,vydržel jsem ve firmě jako jedinej v okolí tak dlouho
Navíc,to se nedá vyprávět,to se musí zažít :D
A co vy?A váš šéf?
Dobrý den, po přečtení Vaší otázky jsem si hned vzpomněl na tento obrázek, který koloval v našich zemích již asi před dvaceti lety. Pro někoho to bude úsměvné, pro někoho vulgární a pro vedoucí poučné. Zdravím!
Ja uz sefu zazil pomerne hodne a v tuto chvili mam toho nejlepsiho. Je extremne arogantni, ale na druhou stranu take schopny. Nesouhlasi se mnou naprosto v nicem a z porad a brainstormingu meho oddeleni, na ktere ho uz radsi ani nezvu, mi vzdycky udela pekelnou debatu, ale na druhou stranu mi dava naprosto volne ruce ve vsem (za podminky, ze budu mit dobre vysledky). Vyzaduje naprosto profesionalni pristup, ale je schopny me v pulce pracovniho dne vytahnout z kancelare do baru, kdyz chce neco probrat. Navic ma dobry smysl pro humor a nevadi mu mnou dosazena prezdivna "two face", ktera mu padne jak prdel na hrnec.
Jinak uz jsem zazil i sefa, ktery byl ochotnej pomalu pohrbit celou firmu tim, ze si na zodpovedne posty dosazel sve kamarady a snazil se vystipat vsechny, kteri v ocich jeho nadrizenych pusobili lepe, nez ta jeho dosazena pakaz. Nekdy se i skvela prace muze promenit v peklo, kdyz prijde spatny sef, a to same plati i opacne.
Jsem nyní již v důchodu, ale měla jsem dobrou šéfovou, byli jsme jako rodina. Měla jsem její důvěru a volnou ruku, měla jsem výsledky a její podporu. Spolupráce byla velice dobrá a vycházely jsme si vždy vstříc. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.