Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamená sen - výkaly, žumpa

Od: snilek* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, o může znamenat tento sen:

Stojím na parkovišti u svého auta, přijede pán s dodávkou, vyndá z ní dlouhou flexihadici na záchod, vrazí jí do septiku, já držím v ruce druhý konec nad kufrem a pělně zhutnělé výkali tečou do kufru mého auta. Divné.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, neznamená to vůbec nic. Jenom máte v hlavě větší pořádek, protože se v noci vyčistil mozek. Jinak to může být buď očekávaná výhra nebo dluhy. Zdravím!

doplněno 21.06.14 11:08:

babkazov - jednou jsem viděl fekální vůz, který měl vzadu nápis (tuším): "Vaše ho*na, Vaše starost, ale pro nás je to radost."

hodnocení

0x

Traduje se, že hovina viděti, výhru získati. :-D Bez záruky

doplněno 21.06.14 11:20:

Bene, rozesmál jste mě. Děkuji :-D

sonyboj*
hodnocení

0x

Moje babička říkávala, že když se někomu zdá o H***ě, tak by si měl vsadit, že vyhraje. Přísahám na její věčnou památku, že to funguje a já pokažém takovém snu běžel, vsadil si a skutečně H***o vyhrál *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]