Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opilci-hrani ve filmu, seriálu

Od: jiko odpovědí: 5 změna:
Když herci hrajou opilý ve filmu nebo seriálu, tak jsou doopravdy opilý, nebo to jen hrajou?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

0x

jasně že jsou pod obraz, před natáčením se do nich nalije půlčák vodky a pak hrajou jak z partesu :))

A proto mají takovou spotřebu rybízovýho džusu, čaje, minerálky bez bublinek, viney a jiných...

No, ale viděl jsem rozhovor s Macháčkem, kde se ho ptali, jak to bylo u natáčení samotářů. Veřejně přiznal, že ho rekvizitář měl za úkol zásobovat. Nee, nepakoval s tím konopím závity na trubkách *smich*

hodnocení

0x

Jsou to herci,tak to hrajou ;) Např.pouhá jedna scéna se zkouší 5x,8x,10x...Dovedeš si představit,jak by asi vypadali,kdyby při každé klapce do sebe hodili co já vím,velikého panáka vodky? *smich*To by pak každý herec musel zákonitě skončit na protialkoholní léčebně,v lepším případě...

tesyk*
hodnocení

0x

Někdy mám pocit, že to nehrajou..., nebo jinak, že nebyl střízlivej scénárista s režižérem.

hop®
hodnocení

0x

Hrajou. Ale také jsou to jen lidé, takže někdy musí hrát střízlivé scény v ne úplně optimálním stavu... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]