Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím kdo chtěl-chce být?

Od: jeptiska odpovědí: 12 změna:

Zdravím a nedá mi to))

Ačkoliv nás se to přímo netýka, ale 6 třída taky už x krát psala čím kdo chce být?A výsledek developery, amodelka versus celebrita a občasná herečka, ale nejlepší bylo , prý lobbista))Syn napsal sládek a zubař))taky legrace)) Já psala kdy si jeptiška a veterinářka, za minulého režimu))nikdo z toho tenkrát nedělal trágu, jak by odpůrce komunismi čekal, nicméně maminku se ptaala proč? A já to vysvětlovala, že chci pomáhat a chránit, asio jsem měla jít k policii))Jak je to u Vás?Zavzpomínejte, nebo se zeptejte vnuka zda nechce být lobista))

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

betaraybill*
hodnocení

0x

Jako kluk? Asi klasika popelář :-D A dneska? Nejradši bych byl synem velmi velmi bohatého tatínka a dělal si co bych chtěl.

jeptisska
hodnocení

Já jsem původně kníhkupec))A chtěla jsem být jeptška, nebo MvDr. mj mi vyšlo že se hodím na plastickou kosmetiku, nebo zahradní architekturu...prosím neptejte se mě , kde jsem ted´ )). to bych se styděla...))

kdysipopelar

Hehe ten popelar *smich* Taky jsem jim chtel byt (druhá třída ZŠ, jeste pred 89).

Cim jsem chtel byt v 6.tride, to se snad nikdo neptal, ale zacal jsem chodit do krouzku pocitacu (PMD-85) ve Stanici mladych techniku a centru ČSVTS (Československé vědecko-technické společnosti), nekdy v 8.tride jsem dostal k Vanocum prvni pocitac (ZX Spectrum) a zacaly se mi libit ty zelene desky plosnych spoju a chtel jsem se naucit je navrhovat a navrhovat veci k pocitaci (rozsirujici pameti, radice, turbonahravace :) , ...). Tento zajem mi zustal a pozdeji jsem neco podobneho i vystudoval (neco podobneho proto, ze jsem to jeste zkombinoval s jinym svym zajmem - prijem radioveho vysilani, neboli dalkovy prijem zapadonemeckych radii a televizi *smich*).

lidus*
hodnocení

0x

Mým snem bylo být ošetřovatelkou lvů v ZOO Dvůr Králové, jezdit za zvířaty do Afriky.

cimbudu
hodnocení

To je krásný))

hodnocení

0x

Původně jsem chtěl být anglický šlechtic, nosit natažené bílé podkolenky, vedle v baráku mít koně, sem tam si vyjet na prohlídku panství a prohodit pár slov s poddanými a u toho kouřit dlouhé cigáro.

Potom mě to pustilo a toužil jsem být řidičem dálkových autobusů a vozit lidi k moři nebo děti na školy v přírodě.

Pak jsem chtěl být šílený vědec s rozcuchanými vlasy a zkoumat třaskaviny.

Pak mě napadlo, že budu elektrikářem a to mi taknějak zůstalo :)

deckecimbudu

Tak to je pecka))děcké sny čím chci být, anglický šlechtic))

sonyboj*
hodnocení

0x

Já vím, že jako malý kluk jsem chtěl být Old Shatterhand, což by mi asi jako povolání neprošlo, ale asi od šesté třídy jsem čuchnul k muzice a toužil jsem být kytaristou. Hudebku mi naši nepovolili, protože nevěřili, že bych u toho vydržel, ale hlavně jim na to nezbývaly peníze. Tuhle touhu jsem si splnil až na stará kolena, kdy jsem si ke 40 narozkám koupil svou první el.kytaru a už pár let aktivně hraju. Sice to není moje zaměstnání, ale někdy jsou ty dětské nápady a touhy realizovatelné ;)

hodnocení

0x

Tak já dlouho předseda JZD a to mě drželo dlouho.Dokonce jsem měl pseudonym: Jiří Vacek

Pak JZD krachly a nebylo komu předsedovat...

hiup
hodnocení

0x

Dobrý den,

chtěl jsem být elektronikem a jsem elektronik. :)

hodnocení

0x

jako malá jsem chtěla být lesníkem nebo myslivcem, to mi rozmluvili, že to holka být nemůže - později jsem zjistila, že to není pravda... pak jsem chtěla být překladatelkou knížek a to jsem si splnila... dneska bych chtěla být veterinářkou, ale už jsem na to moc velká (stará)...

doplněno 20.06.14 15:53:

jo a ještě, mezitím jsem chtěla být knihovnicí...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Přiznám se, že jsem ty popeláře taky okukoval. Ale spíš mě to táhlo za volant toho Kuka vozu. Potom můj bratránek jezdil s náklaďákama a vyprávěl své zážitky. Když jsem býval každé prázdniny u babičky na venkově, z traktoru při senech a sběru balíkové slámy jsem skoro neslezl. A to mi bylo asi 10-11 let. Dnes nechápu, že ti chlapi tak moc riskovali nějaké potíže. Potom jsem si v rámci učňáku udělěl papíry na traktor, osobák i náklaďák. Dokonce i na kombajn E 512. To ježdění mě děsně bavilo. Dokonce jsem asi 14 dní zaskakoval jako pasáček krav. Teda spíš jalovic. Byla to dost nuda, ale kdo dnes může říct. Krávy jsi se mnou nepásl. Dnes už dělám asi 30 let úplně něco jiného. Od každého něco. Dokonce jsem docela často žádán o nějakou radu a občasnou pomoc. Ale, příjemně se nudit, se taky umím. Ahoj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]