Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pujčka zaimo

Od: patrick47 odpovědí: 6 změna:
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Nedávno jsem viděl obrázek, který tak různě koloval, byla na něm podobná nabídka půjčky, kterou vám doručí do půl hodiny.. Humorné na něm bylo to, že RPSN bylo čtyřciferné a začínalo devítkou.. nebo pěticiferné? No ono to už je fuk, 9431% RPSN.

Půjčit si tak pětku a splatit takových třicet. A to se vyplatí.

Ono stačí si na internetu vyhledat cokoli, co souvisí s půjčkami.. a ty výsledky a stránky, které tam začnou lézt.. no to by člověk zvracel.

patrick47
hodnocení

tadyy pujcka600.cz/...

pisou rpsn 79,58 %

ohneta*

No i tak je to strašně vysoké číslo

patrick47
hodnocení

to mě nevadí, prostě nutně potřebuji 7.000 kč, ale ted sem dokončil skolu a pujdu na pracak

takze nemam prijem a jinde by mi nepujcili

ale na splaceni teto pujcky bych mel, jen nevím aby to nebyl nejaky podvod

klidne jim zaplatim dvakrat tolik co si pujcim jen aby to bylo férové

iz*

Férový podnikatel nespamuje! (Právě jsem mazale spam od Credito24.) A nebankovní půjčky férové nejsou (snad s výjimkou Provident Financial, kde předem víte, kolik přesně zaplatíte).

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Od nebankovních půjčovacích institucí si nic neber. Tu jakousi férovost nemůžeš moc očekávat ani od těch bankovních. Jestli musíš, věc spíše nějak řeš s vlastní rodinou. A hlavně si moc dobře rozmysli, jestli, na co to potřebuješ, to opravdu potřebuješ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]