Nejste přihlášen/a.
Nevíte co udělat s tylovou sukní aby se ten tyl zjemnil a neškrábal? Nějak vyprat, namočit? díky za rady
S tylem neuděláte vůbec nic. Je takový. Škrábavý, pichlavý.
doplněno 19.06.14 06:57:Jaga má pravdu. Jen záleží na tom, z jakého materiálu tyl je. cs.wikipedia.org/... Dříve byla i síta ve mlýnech z tylu. A vzpomínám si na šátek, který mi poškrábal krk.
Pokud to vyperete /namočíte/, nebude tak pěkně stát a dělat záhyby, bude Vám kolem nohou plandat jako plína.
Proto se pod tylové sukně dělají spodničky. Ve stejné barvě jako tyl, či naopak v kontrastní.Látka pak neškrábe a navíc Vám nebude vidět na intimní místa. Jaga.
no a s tím plandáním, jak to teda vypadá? já to mám pro malou holčičku, u té by tak nevadilo kdyby to bylo splihlejší, ale to škrábání by mohl být problém..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.