Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upozornění na kvalitu stavebnic firmy Směr

Od: luigi® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den Dnes jsem pořídil synovi po delším jeho naléhání stavebnici letadla na slepování od české firmy Směr . Po zkušenostech z mého mládí jsem neočekával u této společnosti žádný problém protože několik modelů jsem od nich slepil , je pravda že to bylo ještě před 89 ale i tak jsem věřil značce . Aniž bych v prodejně krabici otevřel *zed* jsem stavebnici nadšeně zakoupil cena 199,- a valil slavnostně domů . Po předání synovi a otevření mě zachvátilo zděšení a hluboké zklamání nad kvalitou výlisků modelu , nepřesné zpracování dílků obrovské otřepy ve kterých se některé dílky uplně ztrácely , některé dílky nešly chytit ani pinzetou natož začistit a slícování větších dílů nemožné díky pokroucenému plastovému dílu. Tímto upozorňuji na pochybnou kvalitu výrobků modelů firmy Směr a nedoporučuji ji ke koupi *stop *

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No dík za varování, ale na co se ptáte? Při délce Vaší registrace a v minulosti poměrně časté návštěvě byste měl vědět, že se to tady jmenuje "poraďte". Při nejlepší vůli jsem nepochopil, jakou radu vlastně potřebujete.

hodnocení

Je to upozornění pro ostatní což je také rada .

Zase při délce vaší registrace, byste si měl všimnout, v jaké je to sekci a na co ona tady je.

hodnocení

0x
Co taky cekat za 199 kc?

hodnocení

0x

Dejte sem foto! Jinak nevím jaké nyní dělají,ale tenkráte ,koncem šedesátých či půlka 70? ,nevím koupil Směr staré formy už vyřazené od revelu? a jestli je to ještě z těch původních forem,tak se není co divit, byly vyřazeny a přesto slouží dalších +- 40 roků tak co by to mělo dělat. Naopak kity z kovozávodů Prostějov byli světově hodnoceny jako jedny z nejpřesnějších na světě ,zase tenkrát, kdysi jsem o tom ,četl v L+K (druhém nejstarším časopise v ČR)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]