Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej prstenu

Od: glumm odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chci prodat jeden prsten. Chci se zeptat jakou si myslíte že by mohl mít hodnotu viz. obrázek níže. A chci se zeptat kde ho prodat jestli je lepší zastavárna nebo přímo nějaké zlatnictví? A odkoupí ho ode mě když mi nebylo 18 ale občanský průkaz mám? Děkuji.

Prodej prstenu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já se obávám, že minimální. Akvamarin je ze skla a ještě odrbaný.Jen váha zlata, 300 500 Kč? Dejte ho do maličké skleničky, zalijte ho jarem a kapkou vody a druhý den ho sjeďte kartáčkem na zuby. ;) Pokuste se ho prodat v bazaru nebo v zastavárně.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Hodnota nic moc. Prakticky za váhu zlata. Pokud to zlato je a jaké. Takže v první řadě zdokumentovat puncování, pokud tam nějaké je. Všechny zlaté šperky s váhou nad půl gramu, a to tenhle prsten je, by měly být opatřeny puncem.

pt®
hodnocení

0x

Podle mně to zlato není, protože zlato nemá černé fleky, jako jsou na obrázku. - pt

ivik*
hodnocení

0x

Ve zlatnictví vám to vykoupí jako zlomkové zlato( i když je to nepoškozený prsten).Vyndá se kámen a zbyde jen váha tlata.Nic moc za to nedostanete.Pokud se zjistí že to není zlato( provedou zkoušku), nebo že je to 9karátové zlato, dostanete opravdu pakatel.A to i v zástavárně.Tenhle typ prstenů už není IN.

zwiki*
hodnocení

0x

Takových prstenů podobných zlatu se prodávají na AUKRU.Samý šmejd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]